fbq
Kotimaa
19.08.2022 09:38
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus
Etua OyKaupallinen yhteistyö Etua Oy
Kiinnostaako yhdistelylaina alle 10% korolla? Kokeile voisitko sinäkin säästää tämän palvelun avulla
Kotimaa
19.08.2022 09:38
Teksti | Kuvat: Seiskan Toimitus

Pikavippi, osamaksu tai kulutusluotto – näissä kaikissa korko voi nousta jopa 20 % asti. Testaa maksuton palvelu ja lopeta korkeiden korkojen maksaminen.

Lähes kaikki verkkokaupat ja monet myymälät tarjoavat mahdollisuutta maksaa ostos useammassa osassa. Osamaksuja mainostetaan vaivattomana ja edullisena tapana saada joustoa maksuihin. On kuitenkin hyvä huomata, että monien osamaksujen korko nousee jopa 20 % ja tämän lisäksi maksetaan usein vielä muita lisäkuluja. Samoin monien kulutusluottojen korko on selvästi yli 10 % ja joidenkin vanhojen pikavippien ja tililuottojen korko on yli 20 prosenttia. Vaikka lainasummat ovatkin usein pieniä, on korkeiden korkojen maksaminen turhaa. Eikä pidä unohtaa luottokorttivelkaa, jota on monelle kertynyt kesäloman aikana. Suurimman hyödyn lainojen yhdistämisestä saa, kun niputtaa kaikki pienet lainat ja luottokorttivelat kerralla yhteen.

Yhdistelylainaa jopa alle 5% korolla

Kattokorko.fi-vertailupalvelu aloitti reilu 2 vuotta sitten edullisten kulutusluottojen ja yhdistelylainojen tarjoamisen suomalaisille. Palvelun kautta on mahdollista hakea yhdistelylainaa tai uutta kulutusluottoa 2 000€ -60 000€ ja lainan korko vaihtelee 4,9%-10%. Täytä maksuton hakemus ja katso, hyötyisitkö sinäkin edullisesta yhdistelylainasta. Hakemuksen jättäminen ei velvoita mitenkään, mutta voi tuoda huomattavia säästöjä lainakuluihin. 

Hae yhdistelylainaa alle 10 % korolla.

Harkitsetko uutta kulutusluottoa – muista vertailla hintoja

Oletko tekemässä isompaa hankintaa, jonka rahoitat osittain tai kokonaan lainalla? Esimerkiksi auton korjaus, sähköpyörä tai vaikkapa kodinkoneiden hankinta voivat olla asioita, joiden maksamiseen kaipaat joustoa. Myös auton tai moottoripyörän oston voi rahoittaa osittain tai kokonaan kulutusluotolla. Ennen lainan nostamista kannattaa vertailla kustannuksia eri maksuvaihtoehtojen välillä. Edullinen kulutusluotto kilpailukykyinen vaihtoehto luottokortille ja kauppojen osamaksuille. Kulutusluoton ehdot ovat usein joustavammat ja kilpailuttamalla löydät parhaan mahdollisen koron.

KILPAILUTA LAINASI ILMAISEKSI TÄSTÄ!