fbq
Kotimaa
18.03.2022 12:46
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press
Danny & Erika Vikman.
Erika Vikmanin villi keikka mykisti Dannyn - täräyttää nyt tiskiin kovan ennustuksen ex-rakkaalleen
Kotimaa
18.03.2022 12:46
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto ja All Over Press

Poptähti Erika Vikmanin, 29, lähes parikymmentä paikkakuntaa käsittävä kevätkiertue käynnistyi torstaina (17.3.) Helsingin Tavastialta. Legendaarisella rock-klubilla vedettyä keikkaa todisti runsaslukuinen yleisö, heidän joukossaan myös Ilkka ”Danny” Lipsanen.

Vaikka yleisön katseet olivat nauliintuneet lavalle, Tavastian parvella ex-rakkaansa keikkaa seurannut Iso D herätti hänkin huomiota.

– Danny seurasi Erikan esiintymistä kaihoisasti katsellen ja hyväksyvästi nyökytellen. Olisiko Erika jopa jossain vaiheessa keikkaansa huomioinut Dannyn erikseen? Näin saattoi olla, silminnäkijät arvioivat Seiskalle.

Lue myös: Shokkikäänne! Danny kolmiodraaman keskellä – Erika Vikman ja Helmi Loukasmäki taistelevat iskelmälegendasta

Dannyn mukaan Tavastian rock-klubi oli Erikan keikalla loppuunmyyty.
Dannyn mukaan Helsingin Tavastian rock-klubi oli Erikan keikalla loppuunmyyty.

Hehkuttaa estoitta

Seiska tavoitti perjantaina Dannyn, joka vahvisti keikkayleisön näköhavainnot oikeiksi.

– Pitää paikkansa. Todistin paikan päällä Erikan onnistunutta vetoa. Olimme siellä lauluntekijä Janne Rintalan ja muiden levy-yhtiön edustajien kanssa, Danny sanoo Seiskalle ja huomioi keikan olleen loppuunmyyty.

Lue myös: Vanha suola janottaa! Danny ja Erika Vikman yllätettiin käsi kädessä konsertista - romantiikkaa ilmassa

– Mielipiteeni Erikan show’n kokonaisuudesta on nyt se, että hän on kyllä noussut tuon esityksen perusteella Suomen ehkä taitavimmaksi ja edustavimmaksi naispuoliseksi estraditaiteilijaksi, Danny hehkuttaa.

– Kehitys on ollut huimaa, ja lopputulos upposi yleisöön kuin veitsi voihin! Aivan suurenmoinen työ. Myös bändi oli hyvä, ja keikan kokonaissuunnitelma onnistunut.

Erika Vikman, 29, on harjaantunut esiintyjä. Kuva tammikuun Viking Gracen -laivakeikalta, jota Erikan ex-rakas Danny seurasi myös paikan päällä.
Erika Vikman, 29, on harjaantunut esiintyjä. Kuva tammikuun Viking Gracen -laivakeikalta, jota Erikan ex-rakas Danny seurasi myös paikan päällä.

Kova ennustus

Yli puoli vuosisataa kestäneellä viihdeurallaan kaiken mahdollisen nähnyt Danny maalaa Erikalle ruusuista tulevaisuudenkuvaa. Viihdepioneeri ei malta olla kertaamatta ex-rakkaansa vaiheikasta uraa kansakunnan ykkösartistien joukkoon.

Lue myös: Danny jyrähtää hänen, Erika Vikmanin ja Helmi Loukasmäen kolmiodraamasta: "Kysymys ei ole mistään roikkumisesta"

– On aikamoista miettiä, että Erika oli aikoinaan junioritangoprinsessa. Sitten tuli tangokuningattaren titteli, rooli Peppi Pitkätossuna ja lopulta Danny-musikaali. Koko se kehitystyö, jonka hän on saanut ammattiinsa, on silmiinpistävää.

– Se eilen näkemäni show oli kyllä jotakin sellaista, että suosittelen lämpimästi kaikkia menemään katsomaan ja todistamaan omin silmin, miten erinomainen estraditaiteilija hänestä on tullut. Tämä ennakoi Erikalle loppuunmyytyä kesää!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman)

Kuukausien lähentyminen

Dannyn ja Erikan uudelleen lämmenneet välit ovat puhuttaneet pitkin kevättalvea. Tammikuussa nousi kohu, kun Danny ja Erika bongattiin intiimeissä tunnelmissa ruotsinlaivalla. Ex-pariskunta viihtyi yökerhon yläparvella yön pikkutunneille asti.

Helmikuun puolivälissä sadattuhannet tv-katsojat hätkähtivät, kun Erika järjesti Dannylle koskettavan esityksen MTV:n Laulu rakkaudelle -ohjelmassa.

– Esitykseni tarkoitus on kiittää Dannya siitä, että olen saanut kohdata hänet tässä elämässä, Erika sanoi silmät kosteina ohjelmassa ja perkasi heti perään liikuttuneena laulamansa laulun merkitystä:

– Lopulta keskustelu päättyy siihen, että mahtavin asia, jonka tässä elämässä oppii, on rakastaa ja oppia vastaanottamaan rakkautta.

Erikan ja Dannyn lämmenneet välit tulivat selväksi tammikuun kuumalla kohuristeilyllä.
Erikan ja Dannyn lämmenneet välit tulivat selväksi tammikuun kuumalla kohuristeilyllä.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman)

 

Video: Helmi ja Erika taistelevat Dannysta!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »