fbq
Kotimaa
07.02.2023 16:30
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: AOP, Instagram
Jutta Larm
Jutta Larmin uikkarikuva paljastaa arpiset pakarat - näpäyttää arvostelijoita
Kotimaa
07.02.2023 16:30
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: AOP, Instagram

Jutta Larm, 49, poseeraa tuoreessa somepostauksessaan pipo päässä pakkassäässä. Muhkea myssy ei kuitenkaan ole Instagram-päivityksen pääasia, vaan monitoiminainen pohdiskelee päivityksessään hyvinkin syvällisiä ajatuksia.

Hän uskoo, että aitous ja joskus jopa mokailu, on paljon kiinnostavampaa kuin viimeisen päälle harkittu, viilattu ja sliipattu lopputulos. 

- Olen aikoinaan ollut monen asian suhteen melkoinen perfektionisti. Sitä tuppasi nuorempana ajattelemaan, että pakko tehdä täydellisesti, muuten ei kelpaa. Varsinkaan itselleen. Sidoin oman arvoni saavutuksiin ja toisten hyväksyntään, mutta en ollut itse ikinä tyytyväinen, hän avautuu rohkeasti.

Nykyään Jutta ajattelee, että tehty on parempi kuin täydellinen. 

- Miksi stressata ja suorittaa, kun vähempikin riittäisi? Virheet kuuluvat elämään ja niistä voi aina oppia, hän muistuttaa.

Lue lisää: Jutta Larm sai uudet lonkat − näin hyvinvointiyrittäjän leikkaus sujui

Hyvinvointiyrittäjä kertoo, että on vanhemmalla iällä myös oppinut kuuntelemaan kehon ja mielen viestejä paremmin ja täydellisyyden tavoittelu on jäänyt. 

- Joskus saan jopa enemmän aikaiseksi, kun teen vain tarpeellisen, Jutta kiteyttää. 

Avantokuva-päivityksessään Jutta ottaa kantaa hivenen myös siihen, kuinka ulkonäkökeskeisessä maailmassa elämme. 

- Joku kuitenkin näkee vaivan ja zoomaa mun kropan, niin näet aivan oikein. Pakaroissa on tosi pitkät arvet lonkkaleikkauksesta, eikä ne hidasta menoa yhtään, hän korostaa.

Takapakkia toipumisessa

Viime vuoden lopussa Jutta kävi leikkauksessa, jossa hänen molemmat lonkat saivat tekonivelet pitkään jatkuneiden jäykkyyksien ja kiputilojen vuoksi.

Lue lisää: Jutta Larmin toipuminen lonkkaleikkauksesta otti takapakkia: "Käsi nousee tyhmyyden merkiksi"

Toipuminen ei ole sujunut suunnitelmien mukaan. Jutta toteaakin päivityksessä, että rahkeet eivät riittäneet vielä avantoon. 

- Odotellaan toipumista vielä rauhassa. Mutta varpaat on kastettu, hän sanailee somessa hyväntuulisesti.