fbq
Kotimaa
09.01.2023 08:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Jenni Poikelus
Jenni Poikelus kohtasi vastoinkäymisiä Kaliforniassa
Kotimaa
09.01.2023 08:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Radiojuontaja Jenni Poikelus, 35, reissaa parhaillaan ulkomailla.

Jenni Poikelus päivitti kuulumisiaan Santa Monicasta, Kaliforniasta. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassakin nähty juontaja päivitti itsestään myös kuvan julkaisuunsa.

Los Angelesissa oli satanut jo monta päivää. Ennätyksellisen paljon, sanoivat. Mut edes ennätyssateet eivät huuhtoneet sitä keissiä mun mielestä. Mitä oikein tapahtui Santa Monica Pierillä? Miksei corn dog -kojut olleet auki? Kuka on syyllinen? Jenni ihmettelee.

Lue myös: Nyt on märkää! Suhdehuhujen pyörteissä olevat Jenni Poikelus ja Köpi Kallio söpöilivät sateessa – kuvat!

Santa Monican historiallinen laituri on kuuluisa kuvauskohde ravintoloineen. Jenni ei kuitenkaan saanut maissimakkaraansa.

Mä olin liian lähellä koko keissiä, mun ois pitäny unohtaa se ja jatkaa elämää. Mut tää tapaus ei jättänyt mua rauhaan. Vannotin jo itselleni, että jätän nää hommat. Mut en pysty. Tällä kertaa tää on henkilökohtasta. Koska mun teki tosi paljon mieli corn dogia, vakavailmeinen Jenni kirjoittaa Instagramissa.

Lue myös: Jenni Poikelus julkaisi kuvia vauhdikkaasta kesästään: palovammoja ja paidaton mies!

Täytti vuosia

35-vuotissyntymäpäivänsä kunniaksi Jenni kuitenkin iloitsi teemapuisto Universal Studios Hollywoodista.

Läksin 35-vuotispäiväni kunniaksi hurvittelupuistoon hurvittelemaan! Wiggum ei ollut antelias herkkujen suhteen, mutta Tylypahkassa sentään ymmärrettiin ilotulittein juhlistaa, Jenni kirjoitti 7. tammikuuta.