fbq
Kotimaa
28.04.2022 13:09
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Helena Koivu
Jenkkijulkkista kodinrikkojaksi haukkuneen Helena Koivun Instagram-tili on harvinaisen rohkea: alusvaatekuvia, lapsiarkea ja uskontoa - katso kuvat!
Kotimaa
28.04.2022 13:09
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex-pariskunta Mikko ja Helena Koivu puivat yhä avioerosotkuaan. Jo parin vuoden ajan jatkunut kiista on saanut vähitellen myös uusia käänteitä, kun virolaiskaunotar Helena avasi sanaisen arkkunsa Instagram-tilillään kuun alussa. Helena haukkui kovasanaisesti julkisuudesta tuttua yhdysvaltalaisnaista kodinrikkojaksi

Lue myös: "Hän halusi vain maata kaikkien joukkueen jätkien kanssa" - Mikko Koivun ex-vaimo Helena syyttää julkkisnaista kodinrikkojaks

Avioeron oikeuskäsittelystä tuohtunut Helena jakoi Instagramin tarinoihin tuolloin sekä kuvia että tekstejä, joiden mukaan julkisuudesta tuttu nainen olisi tuhonnut Mikon ja Helenan avioliiton.

Yhdysvalloissa asuva Helena on ollut somekanavallaan aktiivinen myös ennen tiukkasanaista ulostuloaan.

Julkisella Instagram-tilillä Helena kertoilee seuraajilleen otteita muun muassa vauhdikkaasta lapsiarjestaan. Tililtä löytyy lukuisia kuvia Helenan ja Mikon kolmesta yhteisestä lapsesta. 

Lue myös: Mikko Koivun ex-vaimo Helenaa odottaa miljoonien jättipotti – virolaiskaunotar kiistää ahneuden: Raha ei ole tavoite

Hiljaisuuden kaipuu

Uusimassa kuvajulkaisussa Helena poseeraa varsin rohkeassa asukokonaisuudessa, joka paljastaa hänen sporttisen keskivartalonsa ja toisen hänen solakoista sääristään. Ylävartaloa koristaa mekon kanssa samansävyinen pikkutoppi.

- Rakastan herätä aikaisin. Ei lapsia huutamassa, ei vauvoja itkemässä, ei jalkapalloja, ei autoja, ei television ääntä. Aamutunnit ovat niin rauhallisia, niin hiljaisia. Se on päiväni lempihetki. Rakastan todella sitä rauhallista aikaa, aikaa itselleni, jolloin voin ajatella, lukea ja hengittää, Helena luettelee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Koivu (@helenakoivu)

 

Sometililtä löytyy myös muita uskaliaita valokuvia Helenasta.

Naisen tavanomaiseen pukeutumistyyliin kuuluvat nimittäin useissa kuvissa lyhyehköt croptopit, jotka paljastavat ihoa rohkeasti.

Lue myös: Näin Mikko Koivun ex-vaimo kommentoi erosoppaa

Maaliskuun loppupuolella Helena on julkaissut somekanavalleen kuvan myös tyylikkäässä alusasussa. Pitsirintaliiveissä istuskeleva Helena on valinnut yläosan kaveriksi puhtaan valkeat kangashousut. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Koivu (@helenakoivu)

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Koivu (@helenakoivu)

 

Vahva usko läsnä

Rohkeiden valokuvien vastapainoksi Helenan Instagramissa näkyy myös naisen uskonnollisuus.

Helena ei peittele seurajiltaan, että hän uskoo vahvasti Jumalaan ja kristinuskon sanomaan.

Useiden päivitysten yhteyteen Helena on jakanut aihetunnisteita, kuten Jumala ensin, Jeesus kutsuu sekä Hän pelasti sieluni.

Lue myös: Suomalaisesta NHL-miljonääristä eroava virolaiskaunotar Helena Koivu: Minnesota on kuin Suomi

Muutamissa päivityksissä Helena lukee myös kristillistä kirjallisuutta ja esittelee uskonnollisia teoksia seuraajilleen.

Pääsiäisen alla Helena päivitti kuvan myös kuvitetusta Jeesus-hahmosta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Koivu (@helenakoivu)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Koivu (@helenakoivu)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »