fbq
Kotimaa
18.03.2023 21:00
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Kai Joronen
Virpi ja Jari Sarasvuo
Jari ja Virpi Sarasvuo paljastavat parisuhteensa salaisuuden: Selostamme hiihtoa
Kotimaa
18.03.2023 21:00
Teksti: Kirsi Pöllänen|Kuvat: Kai Joronen

Liikemies Jari Sarasvuo sekä ex-maastohiihtäjä Virpi Sarasvuo ovat olleet naimisissa jo 13 vuotta. Suhteensa salaisuudeksi pariskunta listaa viisi asiaa.

– Ne ovat keskinäinen kunnioitus, hiihtoselostukset toisillemme, yin-jooga, aerial-jooga sekä sujuva arki, Jari kertoi Seiskalle Tanssien Tähtiin -show’n kiertueen ensi-illassa.

Lomailua pari ei harrasta.

– Meillä ei ole edes mökkiä. Viihdymme kotona keskenämme. Jos toisen naama alkaa ärsyttää, niin pitää vain lähteä pitkälle kävelylle, Jari totesi.

Virpi ja Jari Sarasvuo

Lue myös: Jari Sarasvuo hämmensi tv-haastattelussa – pomppi sohvalla kuin pieni lapsi: Kehui vaimoaan ja haukkui nykyhiihtäjät

Luvassa rennot häät

Tanssija Kia Lehmuskoski on yksi Tanssien Tähtiin show’n kymmenestä ammattitanssijasta. Hän avioituu ensi kesänä kihlattunsa Kimi Lindemanin kanssa.

– Hääjärjestelyt ovat hyvällä mallilla, kaikki on oikeastaan valmista. Ei ole stressiä, tulossa on isot ja rennot häät. Haluamme järjestää läheisille ja ystäville ihanat juhlat, Kia totesi.

Hääpuku on tulevan morsiamen mukaan upea.

– Se on hyvin prinsessamainen, hän paljasti.

Kia Lehmuskoski

Lue myös: TTK-parketilta kadonnut Kia Lehmuskoski vietti vuosipäivää miehensä kanssa – ei mennyt ihan nappiin: "Lähen baariin"

Tytär avecina

Juontaja Heidi Willman vietti äiti-tytäriltaa tanssia harrastavan Sofian kanssa.

– Olemme käyneet yhdessä leffoissa ja katsomassa muun muassa Tanssii tähtien kanssa, vuoden 2001 Miss Suomi kertoi hymyillen.

Heidi avioitui syksyllä Jarkka-rakkaansa kanssa.

– Naimisissa olo tuntuu nyt erilaiselta kuin ensimmäisellä kerralla. Nyt on enemmän itsevarmuutta ja elämänkokemusta kuin parikymppisenä.

Heidi Willman

Tilaa Seiska tästä!
 
Oletko jo tilaaja? Lue tuoreimman Seiskan digilehti tästä.
 
Tuoreimman Seiskan löydät myös kaikista hyvin varustelluista Lehtipisteistä.
 
Kuulitko mehukkaan julkkisjuorun? Nappasitko kohukuvan? Soita 044 567 7777, tai lähetä vinkki lomakkeella.