fbq
Kotimaa
18.07.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
suvi hartlin
Ilman paitaa! Radiojuontaja Suvi Hartlinilta vahva viesti ulkonäköpaineista kärsiville: “Oma naama, oma päätös”
Kotimaa
18.07.2022 20:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Radiojuontaja Suvi Hartlin julkaisi viikonloppuna Instagram-tilillään kannanoton kiilloteltuihin somekuviin. Hän julkaisi itsestään meikittömän kuvan, sekä otoksen, jossa hän poseeraa rintaliiveissä ja collegehousuissa.

- Some on filttereitä, valolla ja kuvakulmilla kikkailua, meikkiä ja kauneuskirurgiaa, Suvi linjasi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Suvi Hartlin (@suvihartlin)

Lue myös: Tässä on harvoin julkisuudessa nähty Jussi-rakas! Suvi Hartlin poseeraa bikineissä vaahtobileissä - katso kuvat

Hän peräänkuulutti someseuraajiltaan monia asioita.

- Älä odota, että ihminen kävelee lenkkipolulla vastaan yhtä tällättynä kuin studiossa otetussa kuvassa ja sitten pyörittele silmiä kun naama näyttää niin erilaiselta, Suvi kirjoitti

- Jos lähipiirissäsi on lapsia ja nuoria, muistuta heitä, että somessa harva ihminen näyttää luonnolliselta itseltään, Suvi jatkoi.

Lue myös: Esko Eerikäinen leikki piilosta työpaikallaan – Suvi Hartlin: ”Kameleonttihommat ei käy”

- Naisen velvollisuus ei ole tarjoilla meikittömiä kuvia todistaakseen jotain. Meissä kaikissa on monta puolta, ne saa näkyä tai olla näkymättä. Oma naama, oma päätös, Suvi linjasi.

Suvi totesi päivityksessään somen olevan illuusio, jonne voi paeta arjesta. Suvi kuitenkin painottaa, että some on huono paikka kauneusihanteiden omaksumiselle.

- Kirjoitan tästä nyt siksi, että viime päivinä oon jutellut huolestuneiden äitien kanssa, joiden lapset kärsivät valtavista ulkonäköpaineista ja voivat pahoin, Suvi taustoitti kimmoketta päivitykselleen.

- Joulupukki, hammaskeiju ja some. Kaikista pitää kertoa totuus joskus