fbq
Kotimaa
25.11.2022 13:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Iida vainio
Iida Vainio viihtyy pussailumiehen kanssa - julkaisivat yhteiskuvan
Kotimaa
25.11.2022 13:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Kultamekostaan tunnettu Iida Vainio, 19, kohautti marraskuun alussa julkaisemalla romanttisen kuvan kanadalaiskiekkoilijan kanssa.

Lue myös: Mihin jäi kihlattu? Iida Vainio suukottelee kanadalaiskiekkoilijaa

Urheilutoimittajan urasta haaveileva nainen lisäsi silloin Instagram-videotarinaansa otoksen SaiPassa pelaavan Jaedon Descheneaun, 27, kanssa.

Päivitys oli siitä hämmentävä, sillä Iida on alkuvuodesta lähtien yhdistetty thainyrkkeilyn maailmanmestariin Jesse Palantoon. Pariskunnan on-off-suhde on ollut täynnä käänteitä.

Lue myös: Iida Vainio vaihtoi lajia! Kultamekolla kohauttanut kaunotar näyttäytyi herrasmiehen seurassa

Toukokuun 30. päivänä Iida ja Jesse kihlautuivat. Sen jälkeen pariskunnan on huhuttu eronneen, mutta Iidan Instagram-tililtä löytyy edelleen yhteiskuvia kaksikosta.

Eilen torstaina (24.11.) Iida vietti sporttista iltaa SaiPan pelissä. Pelin jälkeen hän paljasti haastatelleensa juuri Jaedonia, jonka kanssa hän oli aiemmin julkaissut romanttisen yhteiskuvan.

Iida toimii joukkueen virallisten jälkipelien juontajana.

– Tänään haastattelin Saipan laitahyökkääjää Jaedon Descheneauta, Iida kirjoitti videotarinaansa vapaasti suomennettuna.

Lue myös: Kultamekollaan kohauttaneella Iida Vainiolla ja nyrkkeilijärakas Jesse Palannolla lähes identtiset tulot - Amexilla leveily hämmentää!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »