fbq
Kotimaa
28.06.2022 16:46
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Iida Ketola
Iida Ketola julkaisi kuvan sairaalasängystä: "Sain vähän yllättäen huonoja uutisia" - tästä on kyse
Kotimaa
28.06.2022 16:46
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Mediapersoona Iida Ketola, 32, kertoo käyneensä leikkauksessa.

Iida julkaisi Instagram-tililleen kuvan heräämöstä, josta lähettää terveisiä seuraajilleen. Hänelle tehdyn toimenpiteen taustalla ovat huonot uutiset, jotka hän sai lääkäriltään keväällä.

- Oon varmaan aika lääkepöllyssä vielä, mut mulla on tässä aikaa kirjoitella tätä ennen kotiuttamista, joten jos teksti on vielä sekavampaa kuin normaalisti, niin se on vaan nää olosuhteet, hän aloittaa.

- Kuten joku saattaa muistaa, kävin keväällä ihan muista syystä lääkärillä, ja pyysin siinä sivussa et jos hän vois tsekata onko mun 12 vuotta rintaimplanteissa havaittavissa selkeää kapselointia tai muuta normista poikkeavaa. Ymmärrettävästi tollasia on vaikeaa paljaalla silmällä nähdä, joten hän kirjoitti mulle lähetteen rintojen ultraäänitutkimukseen, jossa päästään sitten tirkistelemään pintaa syvemmälle, Iida kertoo.

Lue myös: Poikaystävänsä paljastanut Iida Ketola avautuu ongelmistaan - vitsailee kuristamisjäljillä!

Implantti hajalla

Tutkimuksista paljastui odottamaton tieto.

- Sain vähän yllättäen sieltä huonoja uutisia, sillä siellä selvisi että mun vasen implantti on hajonnut, ja suositeltiin mahdollisimman ripeää vaihtoa. Kuulemma aika yleistä, voi johtua miljoonasta jutusta, eikä sinänsä megavaarallista, mutta kuitenkin piti toimia asap. 

Iida ei kuitenkaan päässyt siltä istumalta leikkaukseen, vaan hänen oli odotettava. Hän kertoo, että hyville kirurgeille ei ole juurikaan aikoja, ja esteenä operaatiolle ovat olleet myös käytännön syyt. Iidalla on 19 lemmikkieläintä hoidettavanaan, ja hän asuu vanhassa hirsitalossa.

- Eli mun on aika vaikee järjestää sellasta lepoaikaa, jossa suurin fyysinen aktiviteetti saa olla maidon kaataminen aamukahviin. Mut järjestelykysymyksiä, järjestelykysymyksiä ja täällä mä nyt oon opettelemassa elämään levossa JA pienempien rintojen kanssa. Luulen että ensimmäinen tuottaa paljon enemmän haasteita.

Lue myös: Iida Ketolaa kosiskellaan hämäriin bisneksiin: ”En heti tajunnu..."

Tärkeä sanoma

Iidan jakaman kertomuksen taustalla on tärkeä viesti. Hän haluaa julkaisunsa avulla kehottaa seuraajiaan tutkimaan rintojaan sekä itse että lääkärien avustuksella.

- Ja tää postaus on myös muistutus, et kauneusleikkauksiin liittyy aina riskejä ja usein niiden hoitaminen vaatii kipukynnystä ja rahaa. Paljon kipukynnystä ja paljon rahaa. Mut se on sellasta se elämä! hän päättää päivityksen sydämen kera.

Monet seuraajat ovat toivottaneet Iidalle pikaista toipumista operaatiosta. 

Lue myös: Iida Ketola paljasti ihanan vauvauutisen: "Tipusta tuli äiti"

Voit lukea koko Iidan päivityksen alta olevasta upotuksesta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »