fbq
Kotimaa
21.09.2022 21:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Vertti Harjuniemi
Huh, tässä on voimamies Vertti Harjuniemen ällistyttävä muodonmuutos! Kuvat!
Kotimaa
21.09.2022 21:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Shirly Karvisen ex-rakkaanakin muistettava personal trainer Vertti Harjuniemi on hurjassa kunnossa.

Lue myös: Seiska kurkisti Gladiaattorit-ohjelman kulisseihin: Kroppa joutui koville!

Gladiaattorit-ohjelmassakin vaikuttanut Vertti Harjuniemi on kokenut urheilun intohimokseen aina. Suomen vahvin mies -kilpailuun tänä vuonna treenannut Vertti kertoo kahden kuvan kanssa, mitä huippukunto on vaatinut.

– 300kg veto vai 2,7% rasvat? Kumpaa arvostat enemmän? Vetoon piti reenata parikytä vuotta, kiristelyyn meni 12 viikkoa. Toinen vaatii pitkäjänteisyyttä, toinen lujaa kypärää. Sanoisin, että yhtä haastavia molemmat. Eri tavalla vaan, Vertti kirjoittaa Instagram-tilillään.

Vaikka kroppa on muuttunut vuosien varrella, on kehonhuolto aina vaatinut työtä - myös kuntosaliyrittäjältä.

– Kokemuksina myös yhtä arvokkaita. Kova kondis on kuitenki yhdistelmä voimaa, lihasta ja kireyttä. Missä suhteessa, sen päättää kaikki itse omien ihanteiden mukaan. Kaikkia osa-alueita kuitenki tarvitaan ja ilman toista on vaikea saada toista. Lihasta ei saa loputtomiin, jos ei kehitä myös voimaa. Voimaa ei saa loputtomiin, jos ei lihaksen poikkipinta-ala kasva. Rasva palaa paremmin ku on lihasta jne.

Lue myös: Gladiaattorit-Vertti Harjuniemen jättänyt Shirly Karvinen muutti uuteen kotiin ilman exäänsä: ”Maailman hirveimpiä asioita mitä tiedän!”

Vertti kertoo tänään (21.9.) keskiviikkona somessa myös hieman tulevasta työprojektistaan, ja tulossa onkin täysin uudenlainen podcast, johon on yhdistetty myös treenivalmennus.

Lue myös: Shirly Karvisen jättämä Vertti Harjuniemi lähetti somessa jäätävät terveiset ex-rakkaalleen: "En kaipaa vierelleni prinsessaa!"

Nordic Fitness Expo
Vuoden 2014 Nordic Fitness Expo: hopeamitalin pokannut Vertti kuvassa toinen vasemmalta.