fbq
Kotimaa
20.01.2022 15:45
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Ilkka ja Anni
Hovimuusikko Ilkka karkasi kaljalle - näin Anni Hautala kommentoi rakkaansa toilailuja
Kotimaa
20.01.2022 15:45
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Radio Suomipopin hovimuusikko Ilkka Ihamäki, 35, paljastaa somessa vetäytyneensä oluelle kesken kauppareissunsa.

Pikkulapsiarkea radiojuontajarakas Anni Hautalan, 39, kanssa viettävä Ilkka kertoi hauskasta baarikokemuksestaan omalla Instagram-tilillään.

Lue myös: Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka joutuivat perhelomallaan Kanarialla kiperään tilanteeseen - menettivät aimo summan rahaa: "Setelit meni"

Muutama päivä sitten julkaisemassaan kuvassa Ilkka poseeraa tuntemattoman kuppilan pöydässä olutpullo kourassaan.

Karkasin kauppareissulla klo 16.30. paikalliseen kuppilaan lukemaan Iltalehden ja ottamaan yhden oluen ihan vaan siksi, että en oo tällaisena vauvaperheen faijana ollut pitkään aikaan pilkkuun asti baarissa. Nyt oon, koska anniskelu täällä päättyy klo 17, Ilkka tarinoi.

Vallitsevien koronarajoitusten vuoksi ravintolat ja baarit joutuvat sulkemaan ovensa jo kello 18:aan mennessä. Ilkka ehti kaljoitella kertomansa mukaan noin puolen tunnin ajan.

 

 

Ilkka päivittelee pandemian aiheuttamaa tilannetta erityisesti ravintoloitsijoiden kannalta.

On tää hurjaa! Stereoissa soi vaimeasti Badding, telkkarissa pyörii hiihto ja jengi istuu hissukseen noin joka neljännessä pöydässä. Kohta vartija heittää ilmeisesti kaikki pihalle. Tsemppiä kaikille ravintola-alan yrittäjille ja työntekijöille. Ajat ei oo lihavii, hän kannustaa.

Ilkan viaton kaljoittelu on tapahtunut ilmeisesti hyvinkin spontaanisti, sillä tuore kihlattu Anni ei ollut kuppilavierailusta tietoinen. Asia selviää Annin hupaisasta kommentista, jonka hän on jättänyt miesystävänsä kuvan alle.

Mä mietinki et mikä kestää, Anni ihmettelee itkunauruhymiön saattelemana.

Kommentti on kerännyt yli 600 tykkäystä.

Lue myös: Hovimuusikko-Ilkka pyysi Anni Hautalaa vaimokseen - valtava timantti varastaa huomion - kuva!

Ilkka ja Anni menivät kihloihin uudenvuodenaattona. Heillä on vuonna 2020 syntynyt lapsi. Anni odottaa tällä hetkellä pariskunnan toista lasta.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »