fbq
Kotimaa
01.07.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: oinaan kannattaa olla armelias, skorpionin on hyvä katsoa rakkaudennälässä kauemmas, kalan on syytä pitää huolta omasta jaksamisesta - katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
01.07.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 1.-7.7.2022

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Ole armelias.Vaikka toinen tekisi virheen, älä ryhdy kiviseinäksi. Juuri siitä rakkaudessa on kyse, ylitä itsesi toisen vuoksi.
Työ: Pidä asemasi. Älä puske uuteen suuntaan, äläkä varsinkaan anna periksi asioista, jotka askareissasi ovat sinulle tärkeitä.
Raha: Poikkeusajat vaikuttavat vääjäämättä myös sinun elämääsi. Olet ajautumassa ylimielisyyteen raha-asioissa, siis laske ja tarkista!

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Varsinkin naishärät ovat saamassa paljon huomiota. Koeta nauttia rohkeasti tilaisuuksista. Pidä silti omat rajasi väkevästi.
Työ: Sinulle asetetaan pahoja esteitä, tai ainakin vaikeita esteitä. Jos hankkeesi on tärkeä, anna mennä vain. Kykenet kyllä.
Raha: Velkaantumassa olevien härkien kannattaa tätä viikkoa varoa. Jälleenrahoitus voi käydä todella kalliiksi. Lykkää hankintoja.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Vailla vakituista parisuhdetta elävät kaksoset älkööt (taas) ihastuilko sinne tänne. Pidä vakaus, se on hyvästä sinulle.
Työ: Jos tehtäväsi on muiden kanssa tapahtuvaa, pysy erossa kaikista tehtävään liittymättömistä kiistoista. Niitä on tarjolla, mutta ole aikuinen ja pysy vaikka sitten ainoana asiassa.
Raha: Käteistä ei ole niukkuuteen luvassa, mutta jotenkin sinulla näyttäisi olevan mahdollisuus talouteesi vaikuttamiseen poikkeuksellisen paljon.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Mitä lähempänä oma tarkka syntymäpäiväsi on, sitä helpompi sinulle on löytää oikea vire toisen kanssa, hyvin intiimistikin.
Työ: Vuosikymmenien perinteet ovat muuttumassa. Se ei välttämättä ole sinulle miellyttävää, mutta luota järkeesi.
Raha: Kesäravuille, varsinkin naisille, on nyt vedenjakajahetki. Kykenet ohjaamaan talouden suuntaa tulevaisuutta varten helposti.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Koetat vimmatusti järjestää ja tutkia asioita. Mitäs jos et tällä viikolla yrittäisikään johtaa, vaan nauttisit virrasta?
Työ: Toisen palveluksessa työskennellessäsi et voi sulkea muita pois. Panosta yhteistyöhön. Saat siitä enemmän kuin annat.
Raha: Jostain läheltäsi tulee mahdollisuus laittaa rahoja jotenkin yhteen toisen kanssa. Tutki kuitenkin, sillä aina läheisyys ei takaa menestystä.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Anna nyt intohimosi näkyä. Se huomataan, ja sillä on hyviä vaikutuksia. Älä estä omaa onneasi.
Työ: Ota rennosti, mutta ole itsellesi rehellinen. Mars vaikuttaa tällä jaksolla riitoja lietsoen. Pidä vain huoli, ettet ole niiden aiheuttaja.
Raha: Asia, joka tuottaa sinulle elantoa, on jonkinlaisen loiskiehunnan kohteena. Se ei välttämättä aiheuta talousseurauksia, mutta voi tuoda pelkoja tai pahaa mieltä.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Mieti, miten puhut. Kaikki on hyvin, mutta pieni riski on siihen, että käytät kulmikkaita sanoja.
Työ: Poikkeuksellisen helppo työjakso vaaoille, mutta varaudu silti yllätyksiin, myös pieniin epämukavuuksiin.
Raha: Jokaisella on oikeus itse päättää rahoistaan. Se on myös velvollisuus itseäsi kohtaan. Jätä painostusyritykset sikseen.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus:  On hyvä katsoa rakkaudennälässä kauemmas, ja sellaisiin suuntiin, joihin et yleensä huomaa romanttisesti kurkkia.
Työ: Saatat kyetä käyttämään meneillään olevia murroksia hyväksesi, mutta se vaatii kovaa päätä ja ehkä vähän sydämenkin kovettamista.
Raha: Pisin päivä on tuskin takana, mutta syksyn skorpionia suositaan heti. Varsinkin kauppaa tekevät ja paljon itsemääräämisoikeuttavat käyttävät voivat hyötyä.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Romantiikan köyhyyden älä anna häiritä. Jousimiehenä tuot iloa itsellesi ja muillekin vilpittömänä ystävänä.
Työ: Mitä pidempi kokemus askareistasi sinulla on takanasi, sitä vahvemmilla olet. Hyödynnä kokemusta, mutta jaa sitä myös muille, jotta yhteinen tilanne olisi tasaisempi.
Raha: Muutos parempaan on kyllä näkyvissä, mutta aikataulu on häilyvä – ehkei kyseessä olekaan tämän viikon vaan laajempi mahdollisuus.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Oudosti jokin rakkauteen tai ystävyyteen täysin kuulumaton huoli pidättelee kauriita. Sen sanovat tähdet, vapauta sinä yksilönä järjellä itsesi tästä.
Työ: Älä katso kenenkään statusta tai titteliä tai muuta merkkiä menneisyydestä. Apua olisi luvassa, eikä se aina tule paremmiltasi.
Raha: Ota lusikka kauniiseen kauriinsorkkaasi, ja ryhdy määrittelemään taloustulevaisuuttasi. Tähdistä ei näet ole ainakaan apua tulossa.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Vieläkin koet janoa, joka jäi parilta viime vuodelta. Ole maltillinen. Sinun ei tarvitse riehua palataksesi normaaliin.
Työ: Tietenkään et voi määrätä tulevaa, joten anna muiden pyytämät arviot työsi sujumisesta varovaisesti. Jakso on epätasainen.
Raha: Kaukaa menneisyydestä ulottuu rahavaikutus tälle viikolle. Yleensä sieltä tulee harmeja ja omaisuuden hajoamisen tuomia kuluja, joten varaudu vähän. Isoja uhkia en näe.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Kunhan pidät huolen omasta jaksamisestasi, kykenet antamaan valtavan paljon. Sitä enemmän, mitä läheisempi ihminen kyseessä.
Työ: Joku kurottaa sinua kohti pyytääkseen neuvoa, ja kykenet auttamaan häntä paljon. Panosta siihen hetkeen.
Raha: Kaikille tämä jakso on järjen aikaa, mikä voi tunnekaloille tuoda vaikeuksia. Toisaalta vahva intuitiosi on aina vahvuutesi. Niin nytkin.

 

 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »