fbq
Kotimaa
20.01.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Rapu saa kuulla spontaania palautetta, skorpionia häiritsee jokin, kauriilla taitaa olla nostalgiaviikko – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
20.01.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 20.-26.1.2022

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Haluat olla vanhanaikainen ja luottaa menneisiin malleihin. Älä sekoita kaihomieltä rakkauteen, ne ovat eri asiat, eikä romantiikka ole samaa kuin koristelu.
Työ: Uralla tai työnteon tavassa kajastaa edessä muutos. Ala varautua siihen, jottet joudu stressiin.
Raha: Jättäessäsi jotain taaksesi, on edessä positiivinen tilinteko. Jäljelle jää enemmän kuin arvaat ja enemmän kuin sinulla tavallisesti on rahaa.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Olet klassisen jääräpäinen tälläkin viikolla. Kun kaamoskin on ohi, saatat mennä liian pitkälle. Rakkauden vuoksi, höllää vähän äläkä vaadi muilta liikoja.
Työ: Tuntuu, että härät kärsivät prinsessasyndroomasta. Jakso tuo sinulle vastoinkäymisiä, ja töissä on suuri vaara reagoida epäammattimaisesti. Ota tämä tarkkailun alle.
Raha: Onneksi joitakin mahdollisuuksia on ilmassa. Tutki tarkkaan, voitko tehdä kauppaa nyt.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Haluaisit olla ajattelematta, mitä muut ajattelevat. Se on viisautta, mutta jakso vaatii herkkyyttä. Älä siis ryhdy jukuripääksi.
Työ: Onko sinulla kanttia sanoa, mitä pitää sanoa? Myös silloin, kun sanomisesi ei ole kivaa, pitäisi silti pystyä yhteistyöhön.
Raha: Nyt saattoi lähteä kulutus laukalle, sillä jakso näyttää sisältävän lähinnä korjaamisen merkkejä. Tarkasta erityisesti velkasi.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: On mukava saada kuulla spontaania palautetta, varsin siitä miten mukava ja ihana olet. Sinut huomataan nyt.
Työ: Uusia kuvioita kannattaisi aina koettaa, mutta jos on kiire, pysy vanhassa. Uuden oppiminen tuskin tällä viikolla sujuu.
Raha: Älä luota nyt ennustajan lahjoihisi, niitä ei ainakaan raha-asioissa ole. Edessä pikemmin virheen mahdollisuuksia. Tee vain varmat ja säästäväiset toimet, se on turvallisinta.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Nyt on hyvä keskittää rakkautta ihan lähisukuun. Romantiikkaa ei ole tarjolla, mutta joku haluaa empatiaa.
Työ: Haluaisit jättää jotain kesken ja vain huokaista. Se on ymmärrettävää keskitalvella, mutta se on myös heikkoutta. Energiaa sinulla pitäisi olla. Älä siis anna turhaan periksi.
Raha: Seurailet mielelläsi nyt muita, se kun kompensoi epävarmuuttasi. Älä kuitenkaan tuhlaa enempää kuin on.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Jo on viikko, kun jopa neitsyille tarjotaan etua latinotemperamentistä. Anna siis palaa ja räiskyä!
Työ: On varmasti shokki tulla tilanteeseen, jossa kaikki on mytyllään muiden jäljiltä. Kykysi hoitaa velvollisuutesi punnitaan nyt.
Raha: On houkutus tehdä kauppaa itsensä kanssa ja vaihtaa paha olo ostiskeluun. Siihen ei ole kahvikuppia kummoisempaa varallisuutta. Nauti silti kahvistasi!

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Romanttinen rakkaus vaatii nyt tavallista enemmän rohkeutta. Saatat joutua ulkopuolisten arvostelun kohteeksi. Sillä ei pitäisi olla rakkaudessa merkitystä.
Työ: Joudut aloittamaan alusta tai luomaan jotain tyhjästä. Vaaditaan päättäväisyyttä ja kekseliäisyyttä.
Raha: Pidä jalat tiukasti maassa, älä haikaile mitään, ja pysy tiukasti aivojesi ohjauksessa. Viikko kun on perin haastava ja tarjoaa väärää viekoittelua.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Koskaan ei rakkaus ole esitys. Jätä suosilla suuret eleet ja sano vaikka ihan suoraan, mitä tahdot. Viikko houkuttaisi barokkiromantiikkaan, mutta pysy arjessa.
Työ: Sinua häiritsee jokin, ja keskittyminen on vaikeaa. Koeta valita askareesi ja niiden tekopaikka sen mukaan.
Raha: Saat onneksi apua ulkopuolelta: lahja tai vihje hyvästä tilaisuudesta. Korvat auki ja nenä herkkänä!

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Tämä viikko on jousimiesten lemmenelämässä hyvin tavanomainen. Nauti siitä, mistä voit.
Työ: Etsi kumppani, jolla on enemmän kokemusta. Pieni apu tai uusi visio siivittää itseäsikin, vaikka olisi kyse lattian luuttuamisesta.
Raha: Viikko jakautuu klassisesti kolmeen osaan: loppuviikko on viaton, rahakriisi iskee viikonloppuna, ja vasta alkuviikko tuo vasta apua.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Lohdullisinta lempeä tuovat vanhat asiat ja tutut. Taitaa olla nostalgiaviikko. Pitäisikö sinun vaikka soittaa jollekulle?
Työ: Et haluaisi tehdä mitään samalla tavalla kuin muut, mutta rutiinitkin pitää hoitaa. Älä silti jää vanhojen rutiiniesi vangiksi, vaikka ne kunnialla tekisitkin.
Raha: Jos olet kovin nuori, voit leikitelläkin, mutta aikuisemmat kauriit varokoot rahareikiä.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Ihastumiset ja rakastumiset koittavat aina salakavalasti. Haluaisit taas olla älyllinen, mutta se on vaikeaa rakkaudessa.
Työ: Vähän saatat tällä viikolla kohdata rämpimisen tunnetta. Sehän nyt ei ole ihan tavatonta, muista se. Joskus voi tulla töissä hiki.
Raha: Tili on aika tyhjä, joudut turvautumaan muihin vahvuuksiisi. Pure hammasta ja säästä. Se ei ole tällä viikolla lainkaan vaikeaa.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Jos toimit vilpittömästi, et joudu katumaan oikein mitään. Siinä neuvo vaikealle valinnalle, joka viikkoasi ryydittää.
Työ: Jos haluat saada jotain aikaan, ota mukaasi kumppani ja valitse hänet huolella. Yksin tuskin etenet, ja kumppanissakin tarvitset erilaisia vahvuuksia kuin omasi ovat.
Raha: Sijoituksille on oiva hetki, ja kaikelle muulle, josta et saa rahalla välitöntä mielihyvää tai hyötyä.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »