fbq
Kotimaa
09.12.2022 09:00
Teksti: Herkko Heimonen|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Oinas, älä anna ulkonäköpaineiden heijastua työpaikallasi, härän kannattaa olla aloitteellinen, jousimiehen pitää selvittää huhujen alkuperä juurta myöten – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
09.12.2022 09:00
Teksti: Herkko Heimonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 9.-15.12.2022

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Lähestyt mielitiettyäsi vakain aikein, mutta et tunnu saavan kaipaamaasi vastakaikua. Mistä mahtaa johtua? Aika katsoa peiliin.
Työ: Älä anna ulkonäköpaineiden heijastua työpaikallasi. Sillä ei siellä varsinkaan ole merkitystä. Hoida hommasi, siinä kaikki.
Raha: Pieniä harmeja on näköpiirissäsi, jotka pystyt kyllä selättämään hyvinkin varmoin ottein. Älä lannistu pikkuasioista.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Jätä kulmien kurtistelu muille, ja nauti pimeistä illoista. Kynttilänvalo on romantiikkaa varten. Ole aloitteellinen.
Työ: Voimasi alkavat hiipua, etkä tahdo saada mitään aikaan – et kotona etkä töissäsi. Harmillista, sillä vielä ei ole huilin aika.
Raha: Jokaiseen rahanpyytäjään ei tarvitse vastata myönteisesti, sillä ensin pitää olla oma talous tasapainossa. Siinä riittää puuhaa.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Kaikki ei suju sinun pillisi mukaan, mikä sinun täytyy ymmärtää ja hyväksyä. Välillä täytyy astua askel taaksepäin, jotta pääsee kaksi eteenpäin.
Työ: Koet vaikeuksia lisääntyneiden vastuiden myötä, mutta selviät niistä kyllä, kunhan muistat, ettei sinun tarvitse tehdä kaikkea itse.
Raha: Kokonaisuus on tärkeintä, joten älä säiky jokaista vastoinkäymistä tai riemastu pienistä myötäkäymisistä.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Rakkauteen tarvitaan kaksi, ei kolme! Tämä itsestäänselvyys tuntuu välillä unohtuvan itse kultakin. Henkistä yhteyttä voi toki olla useaan suuntaan. Tee näille selvä ero.
Työ: Asiat vyyhteytyvät, mikä hankaloittaa hommien loppuun saattamista. Rauhoitu ja ala purkaa kuormaa yksi kerrallaan.
Raha: Älä pidä avoimia ovia tilillesi. Vaikka oletkin reilulla tuulella, pidä ero omien ja muiden varojen välillä.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Sinkuilla on helpompaa, varatuilla Leijonilla mieli tahtoo lähteä harhailemaan. Nyt ei ole aika antaa mieliteoille valtaa.
Työ: Sinulla on hyvä vauhti päällä, eikä edes tehtävien lisääntyminen aiheuta stressiä. Hoida asiat siinä järjestyksessä kuin niitä tulee. Ei sen mukaan, mikä on kivaa.
Raha: Pieni vastatuuli vaikeuttaa tilannettasi, ja rahaa kuluu tasaisena virtana. Pidä kulukuri tiukasti mielessäsi.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Ongelmasi ovat itse aiheutettuja, joten joudut nöyrtymään ja pyytämään anteeksi pahoja sanoja. Vasta vanhojen asioiden järjestely auttaa löytämään uutta.
Työ: Ota onkeesi Sievin sanat viime viikolta: Pitääkö sinun olla niin armollinen, jos kaverisi viis veisaa yhteisestä päämäärästä? 
Raha: Olet aallonpohjassa, mikä aiheuttaa sen, että rahojesi joulun menoliikennettä kannattaa lykätä niin myöhäiseen kuin pystyt.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Voimasi ovat kortilla, mikä ei yllätä ensinkään. Lemmenelämään suosittelen kuitenkin säästämään energiaa, siitä hyötyy muutkin osa-alueet.
Työ: Kun jokin on sinnepäin, mutta ei aivan kohdillaan, harmistut ja stressaat asiasta. Pidä kuitenkin kieli keskellä suuta, kun huomautat siitä.
Raha: Kylmä rahamaailma ei suo mahdollisuutta henkisille harrastuksille. Laita mietintämyssy päähäsi, ja selvitä tilanteesi järjellä.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Älä välitä ympärilläsi pyörivistä lokeista, vaan keskitä kaikki huomiosi lähimpääsi. Yhdessä selvitätte karikot kevyesti.
Työ: Vaihda molli duunissa duuriksi, sillä positiivinen asenne huomataan, ja sillä pääsee helpommin eteenpäin.
Raha: Jos noudatit Sievin neuvoa viime viikolta, tästä jaksosta tulee seesteinen ja raikas. Pääset toteuttamaan haaveitasi.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Kirjoita laulu tai runo rakkaallesi, sillä olette siinä vaiheessa, että kaikki kaunis täyttää ihanalla tavalla rakkauden maljasi. Nauttikaa yhdessä!
Työ: Jäitä hattuun edelleen, sillä hankaluudet työpaikallasi eivät ole niin suuria kuin kuvittelet. Selvitä huhujen alkuperä juurta myöten.
Raha: Kaikki aikanaan, ja kuviosi ovat sen verran plussan puolella, että voit huoletta alkaa valmistautua jouluun ja vuodenvaihteeseen.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Saturnus merkissäsi aiheuttaa alakuloa, jolloin vetäydyt entistä enemmän kuoreesi. Kun olet ollut riittävästi yksin, ala miettiä, mitä kumppanisi mahtaa tuumailla.
Työ: Harmeja kasaantuu, etkä tykkää jakaa asioita, silti se on ainoa tie päästä eteenpäin ja selviytyä sydäntalven haasteista. 
Raha: Tilanteesi näyttää todella huolestuttavalta. Mietelauseesi onkin, ”Kun mikään ei riitä”. Pystytkö selvittämään tilanteesi itse?

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Romanttinen Vesimies kaipaa läheisyyttä aina, mutta eritoten tällä jaksolla. Kaipuusi ei ole kohtuuton, joten toivottavasti saat vastakaikua.
Työ: Selvitit myrskyt enemmän tuurilla kuin taidolla. Nyt tehtäväsi on varmistaa, ettei tilanne toistu. Hyvän onnen jatkumiseen ei voi luottaa.
Raha: Hitaasti mutta varmasti on taloutesi kohentumassa, ja pystyt selviytymään hurjasta menokasautumastasi kivuttomasti.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Nosta koko romanttinen mielesi uudelle tasolle, sillä ylempi taso on aina parempi ja kiinnostavampi kuin edellinen. Oletko jo huomannut tämän faktan?
Työ: Oudot tehtävät luovat epävarmuutta, etkä ole varma, kuuluvatko ne sinun hoidettavaksi. Ota selvää, ja ala sitten vasta suorittaa niitä.
Raha: Toivottavasti palkkapäiväsi on kuun puolivälissä, muuten olet vaikeuksissa. Taloutesi ei kestä yhtään yllätystä – valitettavasti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »