fbq
Kotimaa
20.05.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Oinaan on vaikea keskittyä, skorpionin kannattaa olla kärsivällinen, kauriin pitää välttää yllätyskuluja – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
20.05.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi Seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 20.-26.5.2022

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Kaikkiaan oinaan jaksoa viikonlopusta alkaen ohjaa arkisuus. Lemmen urotöistä lie turha haaveilla, mutta tuskin lämpö katoaa.
Työ: Nyt on todella vaikea jakso keskittymisen kanssa, vaikka virtaa riittäisi. Jos on vaikea pysyä paikoillaan, anna mennä tunteella. 
Raha: Huolehdit lähes maanisesti rahojesi riittävyydestä, vaikka mitään todellista uhkaa ei näyttäisi nyt olevan. Rentoudu.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Härän kausi on tältä pitkältä jaksolta ohi, ja voit tuntea väsymystä. Luota siihen, että parisuhde kantaa, ja sinkkujen viikko on palautumisen aika.
Työ: Voit kerrankin myös olla kyytiläisenä. Isoja lisäpaineita ei enää olisi luvassa, ja perustyö johonkin muuhun on jo tehty.
Raha: Viikko tuonee jopa pientä helpotusta odotettuun tasoosi nähden, tai ainakaan ei enää raskasta taloustilannettasi.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Väreet jostain menneestä varmasti tunnet vielä, sillä hiukan eläinradat vielä värisyttävät. Toukokuun kaksosilla rauhallisempaa.
Työ: Olet valinnut kaksosille aika helposti löytyvän asennon syytellä muita ja esittää toiveetkin käskyinä. Hio tällä viikolla kulmiasi.
Raha: Aiemmat valintasi alkavat kantaa, mutta tuskin lottovoittajana elelet. Toisaalta huomaat säästötoimien olevan helppoja.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Auringon noustessa yhä ylemmäs tähtikartalla vuodenajan myötä ravuilla voivat myrkylliset puolet näyttää kyntensä. Pidä varasi,mutta kanna vastuusi.
Työ: Eteesi tullee tarjous uudistumisesta tai uudesta työtavasta. Neuvon tarttumaan, jos kyse on ansiotyöstä. Tarvitset uusiakin konsteja.
Raha: Sinusta riippumaton tekijä tai henkilö voi tuoda talousvahinkoa jaksolle. Tuskin voit tehdä sille mitään, mutta voit ehkä varautua.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Eivät isot puutkaan yhdellä nykäisyllä kaadu. Varaudu tekemään metsurin tavoin kunnon työtä, jos haluat rakkaudessa muutosta.
Työ: Odota pikemmin kuin hosu! Näytät levottomammalta kuin kannattaisi, joten käytä järkeäsi ja tutki, mitä oikeasti voit tehdä.
Raha: Rahan puolesta voinet elää tämän viikon huoletta, ellet jopa onnellisissa merkeissä. Isoissa hankkeissa toki ronskimmat riskit.​

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: On vaikea tulkita. Toisaalta kuu on uusiutumassa, ja niin pitäisi neitsyen lemmenkin. Uskon rauhallisen tai seesteisen jakson alkuun. Odotan innolla, mitä ensi viikolla kollegani Herkko sinulle tulkitsee.
Työ: Saat lemmen lisäksi rauhaa myös velvollisuudesta syntyviin askareisiisi. Se voi olla jopa hitautta.
Raha: Olet välttänyt toiminnallasi karikon, ja neuvokkuuden merkkejä on alkavallekin viikolle luvassa.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Vaaoista naiset pääsevät nauttimaan jo viikonlopusta alkaen roosan ja pastellin sävyistä rakkaudessa. Miehillä jakso on pikemmin kuin arkiaamiainen.
Työ: Käytä aikaa silmillä ja aivoilla tehtävään työhön. Visualisoi, arvioi aivoillasi ja tosissasi näe kolmiulotteisesti. Sillä selviät karikoiden ohi.
Raha: Valintasi vaikeutuvat viikon edetessä. Vaihtoehtoja voi olla enemmän, kun päätät hoitaa ne heti.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Kyllä rakkaus on lähellä tehtävää taitotyötä. Ole lempeä ja kärsivällinen odottaessasi uutta aaltoa, joka on kyllä tuleva.
Työ: Harmonia näyttäisi palaavan, ehkä jopa pidemmälle jaksolle? Älä kuitenkaan tuudittaudu töissä toisiin nojaamiseen ja oman avun hylkäämiseen.
Raha: Niinkään omaisuutesi ei muutu, mutta suhtautumisesi siihen kyllä. Voi olla ihan hyväkin skorpionille vakavoitua materian ääressä.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Heitä näkkärit nurkkaan, on suorastaan voipullan tai hillomunkin aika, jos ymmärrät, mitä koetan luvata ja rohkaista.
Työ: Oletko löytänyt uuden näkökulman? Helli sitä, nämä hetket varsinkaan palkollisilla eivät ole valtavan yleisiä. Älä päästää saumaa ohitsesi.
Raha: Keskity peruskalliotasoisiin asioihin – et voi paljoon tällä viikolla itse vaikuttaa, mutta tervettä pohjaa tulevaan voit luoda.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Tunnen hyväksi rohkaista ja muistuttaa, ettei rakkaus ole häpeän aluetta. Mikä on molemmille osapuolille mieluista ja oikein, on varmasti sen arvoista. Jotain uutta olisi tähtiradoilta näet luvassa.
Työ: Viikonloppu menee vielä vanhalla vauhdilla, mutta sitten alkaa tulla ulkopuolisia esteitä. Varaudu.
Raha: Vältä yllätyskuluja ja koeta ehkä ansaita ylimääräistä. Sitten ehkä käänne? Herkko Heimonen osaa tulkita ensi numerossa tarkemmin.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Toivotan lisää rohkeutta heittäytyä yhteen, sillä läheisten – myös ei-eroottisten – suhteiden solmiminen on yhä vesimiehelle helppoa.
Työ: Yrittäjillä, eläkeläisillä ja opiskelijoilla aikaan saamista luvassa. Joilla on työnjohto toisen ihmisen käsissä, kokenevat kiistatilanteita.
Raha: Jotain ikävää on kaatumassa niskaasi – toisaalta, jokin roikkunut asia myös selviää. Nämä eivät välttämättä ole sama ilmiö.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Isot muutokset jylläävät. Kausi on kuitenkin vaihtumassa lämpimämpään ja selkeämpään rakkauteen, ja kuun mystisromanttinen vaihe jäänee taakse.
Työ: Tartu reippaasti sellaiseen, mitä olet lykännyt. Älä anna kalojen muuten mainion intuition ohjailla, vaan tee tiukasti työ otsalohkollasi.
Raha: Helpotus on jo tullut, jos on tullakseen. Tosin lohdun sanoina tälle jaksolle voin kertoa, ettei vaaroja ole uhkaamassa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »