fbq
Kotimaa
23.09.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Oinaan on hyvä hetki rauhoittua, ravulle on luvassa hidasta ja lempeää lämpöä, kaloille on tarjolla pikaromanssi tai hyvin tärkeä viesti rakkaalta ystävältä - katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
23.09.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 23.-29.9.2022

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: On hyvä hetki rauhoittua, ja parisuhteessa oleville jakso tarjoaakin seesteistä hyvää mieltä.Sinkkuoinaat saattavat yhä olla tunteiden maanjäristysalueella.
Työ: Tiedät, mikä odottaa, jos jätät työssä asiat hoitamatta. Vaikka mieli olisi, pidä kuitenkin itseäsi niskasta kiinni, älä lyö lekkeriksi.
Raha: Viikonlopusta tulee jakson vaikein vaihe, joka voi viedä maksukyvyn. Juoksuta kolikkosi ensin tarpeellisimpaan, siispä.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Jos vain lähelläsi on muita ihmisiä, on alkamassa oikea aika härille. Vielä voi silti lempi ja ystävyyskin nikotella.
Työ: Viikonlopusta on tulossa tahmea, ota levon kannalta ja hoida askareet jakson vanhentuessa arkipäivinä.
Raha: Voit rahoissa ottaa pieniä riskejäkin, sillä jakso näyttää oikeasti ihan antoisalta. Tosin kaikki vauraus ei ole käteistä.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Vaikka oletkin kevään lempiotus, silti syksyn pimeydessä tällä jaksolla rakkaus palkitsee ja suosii kaksosta.
Työ: Nyt on oikea hetki tehdä asioita eri tavalla kuin ennen. Kiinnitä huomiota siihen, mitä teet rutiinin vuoksi ja kokeile muuta.
Raha: Tuleviin päiviin liittyy paljon uusia mahdollisuuksia, joten sinun pitäisi pystyä olemaan vahvoilla taloudellisesti.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Kuu alkaa uusiutua ja vaikuttaa positiivisesti ainakin herkimpiin rapuihin. Hidasta ja lempeää lämpöä on luvassa, mutta sitä pitää itsekin sitten kasvattaa.
Työ: Tee valmiiksi se, mikä on kesken. Varmista suotuisat suhdanteet, ja varaudu arkisempaan vaiheeseen.
Raha: Et yhtään jarrutellut, vaikka tiesit jonkin olevan menossa pieleen. Sitä niittää, mitä on kylvänyt. Jos toistat samaa virhettä, on edessä luisu.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Viikonlopun jälkeinen arki tuo mukanaan pettymyksen. Erityisesti aurinkoa haikaileva leijona voi kokea sen katkerasti.
Työ: Jos olet alalla, jossa ei nyt mennä huippusesonkia, voit olla pienissä vaikeuksissa. Jos et, voit vähän löysätä.
Raha: Olet vähän alakuloinen, joten rahoissa vaanii virhearvioiden mahdollisuus. Varo varsinkin viikon alkua.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Luota vain aivan läheisiisi, sillä joku on häijynä liikkeellä. Kuvaannollisesti: lämmitä tee ja käperry omaan pesään omien ystävien kanssa.
Työ: Hyvää on se, että kotiasiat antavat mahdollisuuden yrittää lisää töissä. Huono on se, että sitä ehkä tarvitaan, siis isompaa yrittämistä.
Raha: Voit olla aika huolettomasti tässä vaiheessa, mutta tulevina viikkoina voi olla toisin. Olisiko mahdollista säästää?

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Voi olla, että viikko on se hetki, jolloin joudut luopumaan jostain. Toisaalta muistotkin kuuluvat romantiikkaan.
Työ: Olet askartanut jo tovin jonkin ajatuksen kanssa, ja tämä viikko tarjoaa valoa ja hetken kirkastaa se. Avaa suusi heti alkuviikosta.
Raha: On aika nuukuuden, älä syydä rahojasi muille. Sinä tarvitset nyt omat rahasi perusasioihin. Pärjäät kyllä siten ihan hyvin.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Miksi olet pettynyt, jos hän ottaa etäisyyttä? Eikö rakkaallasikin ole oikeus ladata akkuja. Suo se hänelle äläkä sotkeudu omiin tuntemuksiisi.
Työ: Tee kaikkea mitä voit. Kunhan et vain ajaudu vätystelyyn. Nyt on aika yrittää lisää eikä jäädä paikoilleen tallaamaan.
Raha: Tunnusta tosiasiat ja tarvittaessa käännä takkisi, kelkkasi, kurssisi... Mitä hyvänsä, kunhan et toista talousvirheitä.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Aletaan vakavasti lähestyä sinun parasta vaihettasi. Kupliva ja helmeilevä jousimies voi olla nyt vähän epävakaa lemmessä, mutta hyvää kohti menet!
Työ: Käytä viikonloppu lepoon, sillä edessä on saamaton viikko. Siedät sen paremmin, huumorillakin, kunhan kohtaat sen virkeänä.
Raha: Et ole juhlavaiheessa aivan vielä taloutesi puolesta. Vaikka jotain riehakkuutta olisi ilmassa, älä törsäile.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Loputon järkevyytesi ja kauriin tapa mennä ajatustensa suuntaan saa sinut näyttämään vähän kylmältä erään toisen silmissä. Voisitko tehdä jotain toisin?
Työ: Ajattelet liikaa etukäteen, ja siksi et nauti hetkestä ja töissä onnistumisesta. Lepää hetki.
Raha: Olet saattanut olla rahoistasi väärässä, ehkä viikosta tulee parempi kuin arvioit. Tarkkaile mahdollisuuksiasi!

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Haluaisit jälleen uutta. Kuule, katso ja mieti. Haluavatko muut sitä? Haluatko samaa kuin tärkeimpäsi? Voitko joustaa?
Työ: Valitse, joko lepäät oikeasti tai sitten teet töitä kunnolla ja paneutuen. Ilman valintaa jaksosta tulee pitkä ja raastava. 
Raha: Kohtaat houkutuksen jakson loppupäivillä. Mahdotonta sanoa, tuleeko siihen suostua vai torjua, mutta viikko joka tapauksessa päättyy vähäisemmissä varoissa.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Tarjolla on pikaromanssi tai hyvin tärkeä viesti rakkaalta ystävältä. Jutun päätyttyä uhkaa kuitenkin tunnekrapula. Katso hetkeä pidemmälle.
Työ: Asiat sujuvat, ja tiedät mihin ollaan menossa. Varo väsymistä. Lepoaikaa kun ei näytä jaksoon olevan tarjolla.
Raha: Kaloille koittaa vahva rahaviikko. Malta säästää, jos mielit sen kestävän viikkoa pidempään.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »