fbq
Kotimaa
07.10.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Neitsyt älä nipota, jousimiehen on hyvä auttaa ystävää, kaloja painaa uupumus – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
07.10.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 7.-13.10.2022

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Oinaan tulinen luonto ei suo ajatuksillesi rauhaa. Etsi hyviä ajatuksia ja rauhaa kirjoista ja muiden ajatuksista.
Työ: Jaksat jälleen paremmin, mutta et vielä jakson alussa, vaan vasta ensi viikon ollessa jo hyvässä vauhdissa. Ohjaa suurimmat odotuksesi siis sinne.
Raha: Olet saamassa tahtosi läpi, ja laareihisi on kertymässä hyvää. Olisiko hyvä vähän myös jakaa sitä lähellesi?

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Eipä uskoisi, että turhamaisuus voi auttaa, varsinkaan tasaista härkäluonnetta. Kuitenkin laittautumisesi tuo uuden tuttavuuden.
Työ: Huomaat hetkeksi vain itsesi. Älä tappele vastaan, mutta koeta huomata, mitä muut tekevät, ettet saa turhia kapuloita rattaisiisi.
Raha: Olet tehnyt päätöksen, ja haluat sitoutua siihen. Hyvä. Kun tällainen voima on sinulle tarjottu, mene ja tee sen mukaan.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Reagoit tulevaan muutokseen vahvasti, mutta suunta on väärä, jos haluat vain järjestää asioita ja edetä sääntöjesi mukaan.
Työ: Me kaksoset olemme vähän sinisilmäisiä, ja se on heikko homma, sillä nyt ympärillä työelämässä on omaa tarkoitustaan edistäviä tahoja.
Raha: Sinua rasittavat aiemmin tekemäsi velat. Jaksa odottaa jakson vanhenemista, silloin asia voi olla jo parempi.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Syksy on rakkaudessa jo kovin pitkällä paatuneelle kesäravulle. Intohimo voi laimentua. Älä syytä itseäsi, äläkä huolestu.
Työ: Jos jaksat pitää kiinni realismistasi ja olet nopea, selviät kyllä takaiskusta, joka olisi tähtien mukaan työasioiden uhkana.
Raha: Jakso vaatii paljon mielesi kestävyydeltä. Voit ehkä lääkitä sitä ostamalla itsellesi jotain iloa? Tee niin, sillä viikko on mittakaavassasi vähän parempi kuin yleensä.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Muistelet vanhoja haikeana. Haaskaat voimiasi, jos luulet menneisyyden palaavan.
Työ: Hienoja aikaansaamisen hetkiä on edessä, ja saat kiittää siitä kyllä itseäsi. Mitään valmista ei ole annettu, olet vain käyttänyt mahdollisuudet hyvin.
Raha: Tunne vahvuutesi ja kerää säilöön roposia nyt. Resursseja tarvitaan heikommalla hetkellä. Alamäki saattaa olla edessä jo tälläkin jaksolla.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Et osaa huolehtia itsestäsi, kun näet vain hänet. Se huomataan, mutta kulutatko liikaa voimiasi?
Työ: Taipumuksesi nysvätä yksityiskohtien tasossa uhkaa herättää pahaa verta. Ole tarkkana siitä mitä ja millä perusteilla vaadit muilta. Älä ole nipottaja.
Raha: Talous ei suosi sinua tällä jaksolla. Kenties jotain hyvääkin olisi näkyvissä, mutta katso ensi viikolla mitä kollegani Herkko siitä tulkitsee.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Synttäreitään viettävillä vaaoilla on vakain pohja. Muiden romanttinen polku on pompahtelevampi. No, pomppukin voi olla joskus iloa.
Työ: Kunhan annat kehollesi mahdollisuuden toipua vastuksesta, on edessä hyvä tunnelma töissä tai kotihommissa.
Raha: Pahin paine niissä asioissa, joihin voit itse vaikuttaa, on väistymässä alkavalla viikolla. Älä silti vielä riehaannu.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Venus ei nyt suosi skorpioneja, lisäksi olet ollut vähän turhan teräväsanainen. Koeta purkaa asia sanoiksi, ja hakekaa yhdessä oikeaa tapaa puhua, jotta voitatte kitkaisen viikon.
Työ: Alkamassa oleva viikko upottaa sinut nilkkoja myöten suohon. Onneksi vain nilkkoja myöten. Selviät väsymisellä, mutta vahinkoja ei tapahdu.
Raha: Viikonloppua varjostava rahan menon uhka väistyy jakson keskivaiheeseen mennessä. Odota siis nyt pari päivää rauhassa.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Ystävälle tehtävä palvelus auttaa enemmän kuin ymmärrätkään. Hän tarvitsee sitä. Anna siis, vaikka se vaatisi psyykkistä työtä.
Työ: Edessä on aikamoista puuhaa ja vauhtia. Eniten auttaa, jos käyt läpi, miksi teet sitä mitä teet. Selkeys tuo voimia.
Raha: Ansaitset hyvää, älä siis rankaise itseäsi tuhlaamalla. Sen sijaan voit käyttää rahojasi viisaasti.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Et jaksanut uskoa häneen ja tilanteeseen. Voi, minkä vahingon teit. Alakuloa edessä. Koeta oikoa virheitäsi – muiden virheitä et voikaan.
Työ: Työt kotona kenties puuduttavat, ja katse on ansioissa. Juuri arki kuitenkin toisi tällä viikolla kaivattua iloa.
Raha: Sijoita itseesi. Kyllä, se vähentää rahojasi, mutta on sille otollinen hetki. Mielialalla on merkitystä.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Saat joltakulta pään lähes pyörälle, ja flirttailusi tuntuu suorastaan seksikkäänä. Älä käytä tätä hyväksesi, se ei ole lemmenseikkailujen tarkoitus.
Työ: Näpit irti muuten työtovereista... Nautit menestyksestä enemmän, jos tiedät, ettei se ole tullut lirkuttelulla.
Raha: Lykättyjen perushankintojen aika on nyt. Vahva taloudellinen hetki sallii sen, ja markkinoilla on nyt vesimerkeille hyviä mahdollisuuksia.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Tunteikkuuttasi sivellään ja kiitetään jälleen. Otat ja annat hyvää, mutta muista tehdä molempia!
Työ: Uupumus painaa, ja kaloille niin helpolla tavalla se kertautuu, kun väsyt myös väsymyksen tunteesta ja annat periksi.
Raha: Menneet viikot ovat lovenneet lompakkoasi. Pidä kulutuksessa harkintahetki, ja odota, mitä tulevat viikot tuovat.