fbq
Kotimaa
03.02.2023 09:00
Teksti: Herkko Heimonen|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Laita härkä kaikki peliin, kaksosen kannattaa varoa sanojaan, kalat kokee viikonloppuna jonkin mukavan yllätyksen – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
03.02.2023 09:00
Teksti: Herkko Heimonen|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 3.-9.2.2023

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Uranus merkissäsi tykittää energiaa, mikä saa sinut tavallista kekseliäämmäksi. Anna ideoittesi loistaa, niin pääsette kumppanisi kanssa nauttimaan upeasta jaksosta.
Työ: Sievi antoi hyvän neuvon, että ensin lepäät ja sitten menet eteenpäin. Nyt on aika tuolle jälkimmäiselle. Sama sääntö kuin rakkaudessa pätee myös töissäsi: anna ideoittesi loistaa.
Raha: Raha-asioissa voisit nyt olla tarkempi.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Mars edustaa rakkaudessa väsymätöntä viettelyä mutta myös jännitystä. Laita kaikki peliin, varsinkin jos olet sinkku. Nyt on mahdollisuuksia loputtomasti.
Työ: Olethan huilannut, kun oli sen aika? Olisi aika alkaa taas kääriä hihat ja ryhtyä hommiin. Energian puutteeseen ei tämän jakson pitäisi ainakaan kaatua.
Raha: Jatka samaan tahtiin, säästäväisyys palkitaan vielä – saatpa nähdä. Raha tulee rahan luo, sanotaan.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Sinkuilla on nyt helpompaa, sillä parisuhde vaatii työtä, mihin sinulla ei oikein tahdo intoa riittää. Varo sanojasi, sillä ne tulkitaan helposti väärin.
Työ: Laita asiasi tärkeysjärjestykseen: työ, ystävät, rakkaus, koti, sukulaiset, terveys… Järjestys on sinun valintasi, mutta älä jätä listan viimeistäkään huomioimatta.
Raha: Rahaa tulee ja rahaa menee, eikä se tee suvantoa tililläsi. Alat vasta selvitä loppuvuoden menoista.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Olet hitaasti mutta varmasti menossa kohti parempia aikoja. Sinulta vaaditaan aloitteellisuutta, mikä saattaa olla vielä kaukainen käsite. Maltti on valttia.
Työ: Jos voit, pidä nyt jo lomaa äläkä odota hiihtolomia. Olet joutunut puurtamaan sen verran kovaa, että pieni huili olisi nyt paikallaan.
Raha: Vaikeuksia alkaa kasaantua, joista osa on ollut tiedossasi, mutta muutama yllätyskin ilmaantuu. Oletko valmis?

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Lattariteema jatkaa tällä viikolla sitä teemaa, josta Sievi viime viikolla sinulle kertoi. Se ei ole missään nimessä huono teema. Anna palaa ja nauti!
Työ: Koeta ottaa iisimmin, sillä varsinaiset ruuhka-ajat ovat edessäpäin, ja tarvitset silloin voimia. Selviydyt kyllä pakollisista kuvioista kevyesti.
Raha: Et saa talouttasi tasapainoon, vaikka kuinka yrität. Joudut odottamaan aikaa parempaa, joka on kyllä nurkan takana.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Pystyt käsittelemään vaikeatkin asiat, kun kokoat läheisesi ymmpärillesi, ja teette ratkaisut yhdessä. Yksin et pääse eteenpäin, vaikka haluaisit.
Työ: Pidä optimistinen asenteesi, mikä ei tietenkään ole aina helppoa. Kunnon järjestelyillä pystyt antamaan työllesi enemmän.
Raha: Ei huono, sanoisi Uotis-Jorma, mikä tässä tarkoittaa, että olet oikealla tiellä ja matkalla kohti parempaa. Pieniä voittoja saattaa kertyä.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Täysikuu, tuo romantikkojen lempiaika kuussa osuu tähän viikonloppuun, joten ota siitä kaikki irti ja nauti. Jos olet uudessa suhteessa, pistä nyt kaikki peliin.
Työ: Jos olet esihenkilöasemassa, ole varovainen ja muista näyttää esimerkkiä. Muilla on aika laittaa hihat heilumaan.
Raha: Menosi uhkaa viedä taloutesi tasapainon täysin hakoteille. Pysäytäpä tilanne, ja tutki tarkasti, mihin on varaa ja mihin ei.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Skorppari etenee usein järki edellä, ja tunteet tulevat perässä. Yritä kääntää tämä kuvio toisinpäin, sillä tällä jaksolla olisi mahdollisuuksia vaikka mihin.
Työ: Vanhat tavat voisi heittää syrjään ja omaksua uudet tilalle. Ota vinkeistä vaari, joita työpaikkasi uudet tekijät ehdottavat.
Raha: Kun oikein keskityt, saat aikaiseksi paljon sellaista, joihin et kuvitellut sinulla olevan varaa. Kekseliäisyys palkitaan.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Rakkautta ja romantiikkaa huokuu tämä jakso. Ole siis aloitteellinen, ja laita tuulemaan varsinkin, jos olet parisuhteessa. Sinkuille nyt haku päälle, saatat yllättyä.
Työ: Viikonloppu tulee mainioon saumaan. Jos pystyt pidentämään sitä, aina parempi, sillä edessä on haastava jakso, joka ei lopu heti.
Raha: Laita kulukuri tiukaksi ja luottokortit jäähylle. Olet menossa kohti parempia aikoja, muttet ihan vielä.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Saturnus merkissäsi korostaa vetäytyvää ja vakavaa puoltasi. Esteet ja rajoitukset ovat tehty rikottaviksi ja ylitettäviksi. Päästäksesi eteenpäin sinun on siinä onnistuttava.
Työ: Tukeudu työpariisi, sillä yksin et tahdo saada mitään järkevää aikaiseksi. Yhteistyö on valttia, mikä tosin ei ole vahvin puolesi. Yritä edes!
Raha: Elä maltti mukanasi, sillä suuriin siirtoihin ei nyt ole varaa.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Venus merkissäsi antaa mahdollisuuden saada nauttia romantiikasta oikein olan takaa. Varsinkin synttärisankareilla mene lujaa, eikä muillakaan huonosti suju. Saat nauttia!
Työ: Ole ennemmin kuunteluoppilaana kuin puhemiehenä. Voit ottaa vastaan neuvoja, vaikka omasta mielestäsi et niitä tarvitsisikaan. 
Raha: Käytä varojasi harkiten, sillä vaara vaanii joka nurkan takana.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Joudut syömään sanasi karvoineen päivineen, mikä tekee jaksosta ikävästi vastoinkäymisten täyttämän. Hae turvaa sieltä, mistä tiedät sitä löytyvän, ei summamutikassa.
Työ: Jupiter merkissäsi edistää mielikuvitusta ja taiteen merkitystä. Älä väheksy näitä asioita, vaikka ne eivät suoranaisesti työhösi liittyisikään.
Raha: Koet viikonloppuna jonkin mukavan yllätyksen, joka auttaa talouskuriasi pitkälle kevääseen.