fbq
Kotimaa
16.09.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Kaksonen lopeta ainainen itsesi epäily nyt, neitsyelle on luvassa suorastaan lihallista lempeä, vaa'an pitää varautua käyttämään töissä luovuutta ja intuitiota – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
16.09.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 16.-22.9.2022

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Jokin tumma vaihe kiusaa sinua, ja haluaisit olla välittämättä kenestäkään tai mistään. Kyse ei ainakaan ole kumppanistasi, myrsky on sinussa.
Työ: Jos olet töissä yhteisössä tai teet muuten vaan askareesi ryhmän osana, on tarjolla nyt työhön kuulumatonta draamaa. Pää kylmänä, keskity omaan tekemiseesi.
Raha: Jakso on taloudellisesti pehmeän miellyttävä, mutta mielikuvitukseton. Arkea edessä.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Olet pettynyt, ja kommunikaatio taitaa olla rikki. Valitettavasti edessä olevat päivät ovat alavireisiä. Muistutan kuitenkin, että ne ovat vain päiviä, eivät elämä.
Työ: Älyäsi sekä arvostetaan että tarvitaan. Et ehkä sinä itse, mutta muut, jotka tekevät mitä tahansa kanssasi.
Raha: On taloudellisesti hyvä vaihe viettää pieni irrotteluviikonloppu. Viikon myötä en sitten suosittelekaan enää tuhlailua.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Ihmisten rakkaudella on useita tasoja. Et ehkä löydä paljoa romantiikan puolelta, mutta kaikki muu rakkaus jyllää kyllä. Käytä hyväksesi merkkisi tyypillistä sosiaalisuutta hoitaaksesi itseäsi.
Työ: Olet keveässä yläpilvessä. Osaa nauttia siitä, mitä saat aikaan, lopeta ainainen itsesi epäily nyt.
Raha: Olet toipuva vähävarainen tällä jaksolla. Kukkarosi alkaa voida paremmin, mutta et voi pistää ranttaliksi.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Anna mennä, ja kuten jo viime viikolla kollegani Herkko omassa tulkinnassaan muistutti, unelmia kannattaa rakkaudessakin toteuttaa.
Työ: Jos päästät irti, alamäki kyllä vie työsi. Älä sitä mieti, jospa niin ei kävisikään. Ole siis valppaana, energiaa kyllä riittää.
Raha: Yllättävä tuloerä uhkaa viedä sinut ylikierroksille. Pistä rahat sinne, missä varmasti tiedät sen tuovan eniten takaisin.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Saat vieläkin paistatella lemmen aurinkorannoilla, mutta syksy etenee joka tapauksessa. Katso, ettet jää yksin – ellet nimenomaan kaipaa itsenäisyyttä.
Työ: Asiat sujuvat, kunhan pidät mielen kepeänä etkä mieti, mitä on edessä. Mieti sen sijaan, mitä teet nyt ja juuri nyt.
Raha: Mikä on tullut, on hyvä pistää johonkin jemmaan. Muuten saatat leijonana sortua vääränlaiseen pörhistelyyn.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Neytsyille on luvassa suorastaan lihallista lempeä. Pidä silti katse rakkaudessa, se johtaa pidemmälle kuin himo.
Työ: Panosta lukuihin, sääntöihin ja jo tunnettuihin lainalaisuuksiin. Neitsyiden herkkää maailmaa nämä tukevat vaikeassa paikassa.
Raha: Muista, että et saa enää aikuisena mitään ilmaista, vaikka voitkin saada maksuttomasti jotain. Ole siis kohtuullinen.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Kannattaa yhä jäähdytellä, ja katsoa poikkeuksellisesti rakkausasiossa myös alaspäin. Älä anna suurten luulojen viedä sinua lennolle. Olet vaarassa uskoa katteettomia itsestäsi.
Työ: Nopea vaihdos työrytmissä ja tilanteessa. Varaudu käyttämään töissä luovuuttasi ja intuitiotasi enemmän kuin kokoustamaan.
Raha: On syytä ottaa realiteetit vakavasti, ja pieni haihattelun vaara on olemassa. Laske, laske ja laske.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Skorpionien lemmenmutkia lisää merkin tyypillinen tietty passiivisaggressiivisuus. Älä pelaa pelejä, ole avoin, se vie pidemmälle.
Työ: Uskallan luvata hyvin tuottoisaa työviikkoa ja oikeita ratkaisuja. Katso mitä voit tehdä oikein, ja anna mennä.
Raha: Suunta vie ylöspäin, mutta muista, että yksi viikko ei tee kesää. Toki mennään kohti sinun parasta vaihettasi.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Pidä pää alhaalla, jos olet tyrinyt. Lähelläsi ei nimittäin näytä olevan anteeksiannon enkeleitä. Muuten viikko on tavanomainen eikä lainkaan huono.
Työ: Pidä kiinni ansaitsemastasi luottamuksesta, mutta käytä sitä viisaasti. Tuntosarvet ulos, kuuntele muita ja sitten taas näytä suuntaa.
Raha: Viikko on oleva tiukanpuoleinen. Se, mitä on, sen voit hyvin käyttää vaikka huvituksiinkin. Ei se tilannetta enää muuta.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Jäähdyttelyvaihe rakkaudessa. Oikkuna näyttäisi olevan se, että koet kipeästi, jos näet muilla hyvää. Älä anna sen puraista. Sinun elämäsi on sinun.
Työ: Sinulla on tavallaan ihailija tai ihailijoita, jotka haluavat aut-taa – olipa kyse sitten palkkatyöstä, kotiaskareista tai harrastepuh-teista.
Raha: Jos sinulla on rahaa, on ihan hyvä antaa sen jopa näkyä. Se tukee muita elämänalueitasi nyt.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Jatka epäitsekästä vaihetta, jota sinulta on odotettu. Jakso kuluu samoissa merkeissä kuin viime päivätkin.
Työ: Olet töissä ja kotiaskareissa puuduttavassa vaiheessa. Kärsivällisyyttä odottaa ja nakertaa työmäärää pienemmäksi, sitä toivotan tälle viikon jaksolle.
Raha: Houkutuksia on, ja mielesi on sille avoin. Anna sitten mennä, jos olet varma, ettet kadu. Katso kuitenkin ensin hankkeen hinta.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Koeta nauttia hyvistä päivistä, sillä nyt kaikki on vaihtuvaista. Alakuloa tarjotaan jokaisen humauksen jälkihoitona. Se voi olla tunteelliselle kalaihmiselle kova paikka.
Työ: Talouden kovat luvut eivät tarjoa työelämään iloja. Muistathan kuitenkin, että nämä hankaluudet eivät ole asia, jolle voisit jotain. 
Raha: Anna rahaa epäitsekkäästi ympärillesi. Älä ole naiivi, vaan varmista, että oma elämäsi sujuu silti kivuitta.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »