fbq
Kotimaa
25.11.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Härän on parasta olla törsäämättä, vaa'alla on mahdollisuus aloittaa uudestaan, skorpionin viikko on muutokselle altis – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
25.11.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 25.11.-1.12.2022

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Tunnet kuin puutumista joko suhteessasi tai siksi, että haluaisit sen. Yhteistä molemmille on pettymyksen tuntemus.
Työ: Ota viikko lataamisen kannalta, sillä viilentyvä ja harmaa vaihe voi tuntua voimia vievältä, eikä askareissasi näyttäisi olevan erityisiä vaikeuksia.
Raha: Sinulla voi olla halu törkätä käteisvarojasi mielipahan tai pitkästymisen poistamiseen. Se on ok, mutta jakso ei ole oikein varakas sinulle.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Moni härkä ei muista, että omaan merkkiin liittyy nautiskelun ja fysiikan elementti. Niihin on syytä paneutua nyt, kun kuu on uusi ja mennään kohti pimeyttä.
Työ: Kaikki mitä näytät itsestäsi ulospäin, "virallisessa" mielessä sujuu tällä jaksolla mainiosti.
Raha: Taloustilanne on konstikas. Sykli on härälle vaikea sekä ulkoisista ja isoista syistä, että siksi, ettet malttaisi pitää viikolla halujasi ominasi. Varoitan törsäämisestä.

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Keväisellä merkillä ei ole yllättävää, että hiipumisen ajatuksia on ilmassa. Kaksosena kyllä pärjäät senkin keskellä. Odota, että kuu aikanaan nousee.
Työ: Lisää puita takkaan. Jakso on aikaan saamiselle myönteinen, mutta vireen huoltaminen on omalla vastuullasi.
Raha: Jokin tuttu on muuttumassa hurjasti, ehkä uusi tilaisuus aukeaa tai joudut hankintapäätöksen eteen. Varmista, ettei tule yllätyksiä.

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Näet jotain viehättävää, mutta varo, et näe pintaa syvemmälle. Pidättele vähän. Et kadu, jos teet niin.
Työ: Ravuille viikko tarjoaa muista poiketen luovuutta askareisiin ja kaikkeen, mitä teet kodin ulkopuolella. Aloita yhdistämällä kaksi eri asiaa uutta tulosta varten.
Raha: Edessä on virhepäätös, mutta tarjolla myös onneksi nopea apu. Onnellisin tietysti on hän, joka välttää virheen.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Ei kannata ajella jarrut päällä, vaikka kaamos alkoikin. Varatut kuitenkin ajatelkoot puolisoakin.
Työ: Vanhalla kunnon tulimerkillä menee mainiosti jaksoa muuten leimaavan tietyn pimeyden tai harmauden keskellä. Muista myös nauttia askareistasi.
Raha: Rahaa palaa, se on varma, mutta älä nyt pelkää avata uusia mahdollisuuksia, jos niitä tulee. Hyvää olisi luvassa.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Vaikka merkkiisi kuuluukin tietty pikkutarkkuus, muista siihen kuuluva pyhyys ja heittäytyminen myös. Ota nautinnostasi vastuu. Jos on väljähtynyt olo, pitäydy viikko enemmän omillasi.
Työ: Jokin poikkeuspäivä on lähestymässä jakson edetessä. Varaudu yllätyksiin, mutta luultavasti edessä on hyvää.
Raha: Panosta ansiotyöhön ja muuhun, millä voit vaikuttaa tuloihisi, ota rahan tekeminen tosissasi nyt.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Rakkauden tunnustuksia, kenties jopa kosintoja tai vähintäänkin hyviä ystävyyden eleitä olisi edessä.
Työ: Mahdollisuus aloittaa uudestaan. Käytä se hyväksesi – vanhastaan adventin alku olikin itse asiassa koko vuoden alku. 
Raha: Lyhennä velkojasi, jos sinulla niitä on. Kannattaa nyt tehdä selvä ero omille ja toisten rahoille. Selkeys auttaa läpi viikon mutkien.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Et voi torjua etkä ehkäistä pahaa mieltä minkään tasoisissa ihmissuhteissa. Älä siis tällä viikolla pahastu niistä. Ne oikeasti kuuluvat ihmiseloon.
Työ: Kun maailma on muuttunut, se näkyy aivan väistämättä myös kaikessa julkisessa ja ammatillisessa skorpionielämässäkin. Tämä viikko on muutokselle altis.
Raha: Jos olet ostohousut jalassa, osta läheltä ja sellaista, minkä varmasti tunnet. Panosta laatuun.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Romanttisen rakkauden sijaan katso sukurakkauteen ja merkittäviin ystävyyksiin. Joku sillä alueella tarvitsee sinua.
Työ: Joka tekee muille työtä, olkoon tällä viikolla työnantajalleen hyödyksi. Siihen on hyvä mahdollisuus, ja se palkitaan.
Raha: Taas käteisen rahan sijaan muutos olisi näkyvissä jossain omistamassasi tai ansaintakeinossasi. Ole niiden kanssa tarkkana.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Suuri seikkailu saattaa odottaa, ja jotenkin siihen liittyy kylmä ilma. Älä vilustu, mutta flirttaile ulkoilmassa iloisesti. Nauti vähän tällä kivalla jaksolla.
Työ: Työelämä koettaa näyttää rumaa puoltaan, mutta kykenet neutraloimaan sen ottamalla ystävät mukaan yhtälöön.
Raha: Valitse tarkasti, mitä haluat. Rahaa on, ja se viekoittelee sinua törsäämään. Se olisi väärä suunta.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Pistä oikeasti itsesi peliin. Jostain syystä pidättelet, ja se uhkaa viedä tilanteeseen, jossa sinua tulkitaan ihan väärin.
Työ: Viikosta on tulossa rankka, joten ihan perinteisesti sylkäiset nyt käsiisi ja käärit hihat. Kyllä se myös helpottaa ensi viikon edetessä.
Raha: Saat enemmän kuin tilaat, mutta vesimiehenkin on syytä tehdä viikon hankinnat laatu edellä.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Tunnehulluna sinulle on vaikea mittailla mitään, mutta nyt kannattaa rakkausasioissa oikeasti katsoa faktoja.
Työ: Teetä se työ muualla minkä voit, ja keskity niihin hommiin, jotka ovat oikeasti sinun hommiasi. Tarvitset nyt selkeän työnjaon.
Raha: Ystäväpiirissäsi tai lähiperheessä tarvitaan jotain. Ole kuitenkin tarkkana. Ystävyys ja raha ovat joskus huono yhdistelmä.