fbq
Kotimaa
30.09.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus
seiskan horoskooppi
Horoskooppi: Härän olisi parasta hillitä ajatuksiaan, skorpioni tarvitsee kärsivällisyyttä, kauriilla on onni läsnä – katso, mitä tähdet kertovat!
Kotimaa
30.09.2022 09:00
Teksti: Sievi Sulervo|Kuvat: Seiskan toimitus

Lue Seiskan horoskooppi seiska.fi:stä! Tässä sinulle viikon horoskooppi aikavälille 30.9.-6.10.2022

 

Oinas 21.3.-19.4.

Rakkaus: Olet menettänyt jotain, mutta edessä on myös kohtaaminen ystävän tai auttajan kanssa. Luota häneen, kun kohtaatte.
Työ: Töissä tarvitset apua toisilta. Ehkä myös olosuhteiden muutos tekisi hyvää, jos voit oloja itse muuttaa.
Raha: Mitään ulkopuolista apua rahoihin on sen sijaan turha toivoa. Viikko on vähän haastava, mutta ei sentään mahdoton.

Härkä 20.4.-20.5.

Rakkaus: Toivottavasti et itse kyllästy tällä viikolla kiukutteluusi. Muut kylläkin ovat vaarassa siihen kyllästyä. Koeta hillitä ajatuksiasi.
Työ: Yhteistyökyvyn puute päättää lupaavasti alkaneen työviikon ensi viikolla. Voit pelastaa jotain, jos olet herkkä huomaamaan hetken ja nopea toimimaan.
Raha: Joudut elämään vähän kädestä suuhun ja keskellä suhdanteiden vaihtelua. Lantti menee, kaksi tulee, kolme menee...

Kaksonen 21.5.-20.6.

Rakkaus: Kaipaisit häntä, jonka olet jo jossain vaiheessa karkottanut luotasi. Hylkää ylpeytesi ja pyydä anteeksi, tai kärsit hölmöydestäsi.
Työ: Töissä olet kuin rokkitähti. Mitä räväkämmin käyttäydyt, sen hauskempaa sinulla on, ja se näkyy muillekin, jos teet yhteistyötä.
Raha: Rahaa ei ole yhtä paljon kuin olisi menoja. Älä hullu osta kaikkea, mitä haluat. Et ole oikeasti rokkitähti!

Rapu 21.6.-22.7.

Rakkaus: Palkitse lähelläsi oleva uusi ihminen luottamuksella. Luottamus on nyt sinun päätöksesi, et voi jäädä odottamaan varmuutta. Sitä ei koskaan tule.
Työ: Joudut hetken toimimaan muidenkin puolesta. Onneksi voin luvata, ettei työnteko tunnu nyt raskaalta.
Raha: Poikkeuksellisesti isoimmat menot tällä jaksolla osuvat viikon keskivaiheille, eivät edessä olevaan viikonloppuun.

Leijona 23.7.-22.8.

Rakkaus: Ole varovainen uusien ihmisten kanssa. Vaikka tarjolla olisi paljon, pelissä leijonilla on myös hyvin paljon nyt. Olet herkässä vaiheessa.
Työ: Ensi viikon loppu tarjoaa mahdollisuuksia olla tuottava. Sinne päästäksesi pitää kyllä valitettavasti tarpoa alkuviikon suon yli.
Raha: Tulossa on helpotusta vain tinkimättömälle säästäjälle. Syksy on muutenkin jo ankara ulkoisten tapahtumien vuoksi.

Neitsyt 23.8.-22.9.

Rakkaus: Ei helppoa etenemistä tarjolla! Mutta jos haluat hänet, mene hänen luokseen. Se ei riitä, mutta ilman sitä ei tapahdu mitään.
Työ: Iloinen työvire onneksesi löytyy helposti. Mitä lähempänä kotia työskentelet, sitä leppoisampaa homma on.
Raha: Älä ota riskejä, siirrä voittojasi sen sijaan kotiin. Lykkää myös hankintoja, jos ne eivät ole arkisia ja pieniä.

Vaaka 23.9.-23.10.

Rakkaus: Lemmetöntä jaksoa piristää yllättävä ystävyys tai sukuläheisyys. Ota ilo irti, kun tunnet lämpöä toisessa ihmisessä.
Työ: Tarjolle tulee oikea paikka aloittaa jotain uutta tai tehdä jotain haluamaasi. Riskiksi jää vaa'an kyynisyys, joka voisi estää sinua uskomasta tilanteeseen.
Raha: Viikko on hyvällä pohjalla aikaisemman työsi tuloksena. Ei ole kuitenkaan syytä lakata rakentamasta samaan suuntaan.

Skorpioni 24.10.-22.11.

Rakkaus: Haluaisit pitää jonkun omana ja piilottaa hänet muilta. Tarvitset kärsivällisyyttä. Jakso on vaikea.
Työ: Joku ulkopuolinen taho tai tapahtuma uhkaa itsetuntoasi ja arvojasi loukkauksella. Kaikki on kuitenkin vähintään kunnossa.
Raha: Jatka rahojesi tutkimista, sillä suunta on nyt oikea. Panosta perusasioihin ja niissä laatuun.

Jousimies 23.11.-21.12.

Rakkaus: Jousimies jaksaa uskoa parempaan, ja juuri se tuo sydämeesi nyt valoa. Varsinkin ystävänä olet nyt kullan arvoinen.
Työ: Tarjolla on kritiikkiä ja jopa vihaa tai pahoja sanoja. Se varmasti vaikuttaa, jos osuu. Pidä siis töissäkin kiinni siitä, että olet menossa kohti parempaa. 
Raha: Viikolla on syytä pysyä kotona pikemmin kuin riekkua kylillä. Houkutukset kutsuvat sinua, eikä tuloja ole tiedossa.

Kauris 22.12.-19.1.

Rakkaus: Jakso tuo onnea. Olet katsellut ruohon väriä aitojen toisella puolella, mutta huomaat kotipihasi vihreyden. Onni on läsnä.
Työ: Mitä fyysisempiä askareesi ovat, sitä enemmän on syytä varoa. Menossa on vaihe, joka tietää loukkaantumisia ja väsymystä. Vältät ne varomalla.
Raha: Löydät läheltäsi hyviä mahdollisuuksia tehdä investointeja. Koeta nähdä mahdollisuudet tuttuuden alta.

Vesimies 20.1.-19.2.

Rakkaus: Panosta romantiikkaan, muuten jäät ystävyyden tasolle. Sekin toki tietää viihtyisiä iltoja, mutta mielesi halajaa kuitenkin enemmän. Ole rohkea, avaa peli.
Työ: Muiden kunnia ja oma käytöksesi ovat ristiriidassa. Suomeksi: saatat loukata muita, jos et ole diplomaatti. Asettele sanasi tarkasti.
Raha: Tulossa on onnenpotku, mutta se ei välttämättä näy lompakossa, vaan voi olla onnettomuuden välttäminen tai jonkin arvon kasvua.

Kalat 20.2.-20.3.

Rakkaus: Olet apea, mutta näet myös läheisen uudessa, yllättävän hyvässä valossa. Molempien takana on herkkyytesi.
Työ: Jakson keskivaihe on vaikea, lisäksi sairastuminen tai loukkaantuminen voi olla kaloille vaarana. Älä siis ainakaan väsytä itseäsi.
Raha: Ei huolta, onni näyttää suosivan sinua ja silottelevan jopa mahdolliset hölmöilysi. Muista nauttia!