fbq
Kotimaa
17.01.2022 16:23
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto
aki linnanahde
"Hieno toimittaja mutta näyttää ihan penikseltä" - Aki Linnanahde jakoi paljonpuhuvan päivityksen ilkeistä ulkonäkökommenteista
Kotimaa
17.01.2022 16:23
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto

Juontaja Aki Linnanahde kertoi perjantaina (14.1.) Instagramissa palautteesta, jonka hän oli saanut podcastinsa kuulijalta.

- Aki Linnanahde on "hieno toimittaja mutta näyttää ihan penikseltä", palaute kuului.

Lue myös: Ohhoh, mikä kuva ja meikki - Aki Linnanahde yllättää goottibändiläisenä

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aki Linnanahde (@linnanahde)

Aki suhtautuu huumorilla kuuntelijan antamaan ulkonäköpalautteeseen.

- Palaute on kyllä muuten osuva, mutta en mä nyt tiedä miten hieno olen. Sen verran kuitenkin lämmitti mieltä, että taidan laittaa työhuoneeseeni huoneentauluksi. Koen kaikesta viihdehutusta huolimatta olevani lopulta nimenomaan toimittaja. Jos pitäisi kiteyttää ammatillinen identiteettini, niin siinä se olisi, mitään muuta työroolia väheksymättä, Aki kirjoittaa.

Hän kirjoittaa voivansa olla somessa pahaa oloa purkavien öyhöttäjien sylkykuppi.

- Tää sosialistinen media on täynnä jengiä, jotka kommentoivat muiden ulkonäköä. Usein tarkoitus on loukata, mikä on tietenkin väärin. Oon aina sanonut, että jos tulee oikein paha olo, niin mä oon kyllä sellainen hyvä turvallinen kohde johon voi omaa angstia purkaa. En oo koskaan mennyt ulkonäkö edellä, ymmärrät varmaan miksi, Aki kirjoittaa.

Lue myös: Aki Linnanahde voitti lotossa - oli jo hylännyt kupongin - tarinalla tärkeä opetus

- Ulkoisista asioista kiinnostuneille vielä tiedoksi, että vaikka koolla ei kuulemma ole väliä, niin mä oon näin lepotilassakin 186cm, vaikka konstithan ne on mitkä pelaa, eikä isot mun... silmät, Aki kiteyttää.

Päivityksen kommenttikentässä Akille satelee tsemppiviestejä.

- Ole ylpeä peniksen ulkonäöstä! Harvalla peniksellä on korvat, silmät, nenä ja suu jolla voi antaa vastinetta arvostelijoille, 

- Eiku oot ihana, Aki. Tosi ammattitaitoinen kaikessa tekemässäsi työssä. Ei saa sheimata itteesä, vaikka jotku ky*vänsyylät niin tekeekin. Tsemppiä jatkoon!

- En ymmärrä miksi pitää kommentoida toisen ulkomuotoa millään tavalla. Jokainen meistä on yhtä arvokas, eikä ulkomuoto kerro ihmisestä mitään. 
 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »