fbq
Kotimaa
10.01.2023 16:35
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
Henri Alén
Henri Alén kiroaa varkauksiin taipuvaista perheenjäsentään - kähvelsi 45 kiloa asfalttia!
Kotimaa
10.01.2023 16:35
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Masterchefin uudella kaudella jälleen tuomaroiva Henri ”Henkka” Alén, 44, on ilahduttanut someseuraajia jo pitkään suloisilla koiravideoillaan.

Henkan perheen pääosaa näyttelee kultainennoutaja Selja, joka on tunnettu muun muassa erikoisista mieltymyksistään. Yksi niistä on loputon rakkaus ruokaa kohtaan. Himot ovat johtaneet useasti jopa varkauksiin.

- Se oli tänä aamuna syönyt kokonaisen paahtoleipäpaketin. Sitä ennen on mennyt esimerkiksi pussillinen Salosen aamiaissämpylöitä. Ne oli ryövätty leipälaatikosta! Henkka puhisee.

Lue myös: Julkkiskokki Henri Alénin koiran käytös hämmentää - johdattaa omistajaansa kirkkoon

- Sillä koiralla on aina ketunhäntä kainalossaan. Tosin en pysty olemaan sille kauhean vihainen, kun hän tulee pehmolelu suussa pyytämään anteeksi, hän myöntää viitaten koiransa suloiseen ilmeeseen.

Selja on Henkan mukaan ikuisella laihdutuskuurilla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henri Alen (@henkkaalen)

Toinen erikoinen mieltymys liittyy lenkkipoluilta löytyviin kiviin.

Henkka on kuvannut useasti Instagramiin videoita, joissa koira kanniskelee suussaan suuriakin murikoita. Kaikki kivet kannetaan kuuliaisesti perheen terassille.

- Selja varastelee kiviä muun muassa kotimme lähistöllä sijaitsevan talon pihasta, jossa asustaa Apollo-niminen kissa. Selja on tavannut tämän kissan portin läpi vasta kaksi kertaa, mutta joka kerta kun kuljemme tämän kyseisen talon ohitse, Selja pysähtyy istumaan portin edustalle.

Lue myös: Henri Alénin Selja-koira iski jälleen: "Mitä sä oot mennyt tekemään?"

Apollo-kissan kodin pihassa on sattumalta myös kauniita koristekiviä, joihin Selja on iskenyt silmänsä.

- Meillä on tämän omistajan kanssa diili, että Selja saa ottaa kiviä, mutta kun niitä on kertynyt tarpeeksi, palautan kivet pussissa takaisin heidän pihalleen.

Koristekivien lisäksi Selja keräilee kaduilta mukaansa myös asfalttilohkareita.

- Asfaltin paloja olen kerännyt sellaiseen lihalaatikkoon ja vien niitä aina säännöllisesti kiertikselle. Viime kesänä Selja keräsi asfalttia yhteensä 45 kiloa, Henkka pyörittelee.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Henri Alen (@henkkaalen)