fbq
Kotimaa
08.04.2022 09:57
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Henna Kalinainen
Henna Kalinainen sairaalassa: "Tiputus on nyt ohi"
Kotimaa
08.04.2022 09:57
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Gossip Moms Suomi -realityohjelmasta tuttu Henna Kalinainen, 32, kertoi avoimesti pari viikkoa sitten maaliskuussa terveyshuolistaan. Henna kertoi sosiaalisessa mediassa hakevansa apua laihduttamiseen.

Lue myös: Henna Kalinainen tilittää rahoistaan ja saamastaan kirjeestä: "Kyllähän siinä itku tuli"

Henna mainitsi tavanneensa lääkärin, ja aloittavansa kalium- ja magnesiumlisillä. Lisäksi Henna puhui suonensisäisestä rautahoidosta eli rautainfuusiosta, johon hän ei saanut hoitoa viime kesänä - yrityksistä huolimatta.

– Ilmeisesti on joitain terveystaloja Suomessa, esimerkiksi Lahdessa, jotka ulkopuolisella lähetteellä voi sen tehdä, ja heillä on siinä semmoinen tarjous siihen lääkkeeseen 450 euroa. Että, muuten se pitää ostaa apteekista itse, ja se maksaa 600 euroa. Että, koitan vielä selvitellä sitä itse, että pääsenkö sinne Lahden Terveystalolle, Henna kertoi somessa.

Lue myös: Henna Kalinainen terveyshuolistaan: Aloitan pistettävän laihdutuslääkkeen

Heräämössä

Eilen torstaina (7.4.) Henna päivitti Instagramin 24 tuntia näkyviin tarinoihinsa, että on viimein saanut apua ja päässyt hoitotoimenpiteeseen Lahden Terveystalolle. Henna kuvasi tunnelmiaan jo automatkalta kohti sairaalaa.

Lue myös: Henna Kalinainen ei kaipaa Maisa Torppaa, yllättävä avautuminen podcastissa: "Kieroa ja vittumaista"

– Rautainfuusio here i come, Henna päivitti someen.

Henna julkaisi myös videokuvaa itsestään sairaalavuoteella. Hennan vasemmasta kädestä meni kanyyli tiputukseen, ja tosi-tv-tähti päivitti operaation jälkeen kaiken olevan hyvin.

– Kaikki meni hyvin. Ei tullut mitään oireita. Tiputus on nyt ohi. Vielä heräämössä valvonta 30 min ja kotiin, Henna viestittää.

Lue myös: Kimppakivaa 17-vuotiaana! Henna Kalinainen täräyttää suorasukaisen seksipaljastuksen podcastissa: "Menin mukaan siihen"

Henna kertoi aiemmin, että hänen painonsa on alle vuodessa noussut 20 kiloa.

– Ja ihan jäätävä turvotus. Niin jos tulee yli kilo kuukaudessa, niin siinä on kyllä jotain pahasti vialla. Ja tällaista niin ku merkittävää ylipainoa pitää jo hoitaa jotenkin, ettei sairastu lisää, Henna pohti syitä avun tarveelleen.

Henna oli mukana myös Pippa Laukan luotsaamassa Olet mitä syöt -ohjelmassa, joka nähtiin televisiossa syksyllä 2020.

Lue myös: Alkoholi ainoana ravintona! Henna Kalinaisen elintavat järkyttävät asiantuntijan tv-ohjelmassa - painaa yli 100 kiloa ja juo ämpärillisen viikossa!

Henna Kalinainen nauhoitti rakkauslaulun - muisteli räppihistoriaansa ja Cheekin neuvoja!