fbq
Kotimaa
19.01.2022 18:00
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Danny ja Erika Vikman
Hellää halailua! Danny ja Erika Vikman viihtyivät yhdessä laivalla – kuvat Seiskassa!
Kotimaa
19.01.2022 18:00
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Atte Kajova ja Seiskan arkisto

Seiskan paparazzi ikuisti perjantai-iltana yllättävän tapahtuman Turusta Tukholmaan lähteneellä Viking Gracella. Ilkka ”Danny” Lipsanen, 79, oli saapunut laivalle seuraamaan ex-rakkaansa Erika Vikmanin, 28, keikkaa.

Pariskunta saapui hyvissä ajoin yhdessä Turkuun odottelemaan pääsyä laivaan. Kun laivaan lopulta pääsi, he ajoivat autolla yhdessä autokannelle.

Lue myös: Erika Vikman ja Danny jälleen yhdessä?! Näin kävi Helmin

Onko tuuli kääntynyt?

Seiskalle tulleissa vinkeissä ja lähipiiritiedoissa on jo tovin pohdittu, onko Helmi Loukasmäki, 20, jäämässä nyt taka-alalle. Seiska paljasti kolmiodraamaksi äityneen suhdesopan vuodenvaihteessa, ja kohu oli valmis.

– Danny ja Erika ovat viime aikoina viihtyneet huomattavan paljon yhdessä. Heidän välinsä ovat alkaneet taas lämmetä, lähipiirin lähde kertoo.

Lue myös: Vanha suola janottaa! Danny ja Erika Vikman yllätettiin käsi kädessä konsertista - romantiikkaa ilmassa

Vanha porukka kasassa

Laivalla Danny ilmestyi yökerhoon hieman ennen puolta yötä, vain hetki ennen kuin Erika aloitti keikkansa.

Danny valitsi istumapaikakseen sivussa olevan pöydän yökerhon parvelta. Hän ehti istua hetken itsekseen oluensa ääressä, ennen kuin pöytään saapui hänen pitkäaikainen asioidenhoitajansa Leila Salmelainen. 72. Leila on ollut Iso-D:n sihteerinä yli 50 vuotta.

Erikan perjantain Viking Gracen -laivakeikkaa seurasi lähes kaksisataa ihmistä. Heidän joukossaan oli myös ex-rakas Danny.
Erikan perjantain Viking Gracen -laivakeikkaa seurasi lähes kaksisataa ihmistä. Heidän joukossaan oli myös ex-rakas Danny.

Lue myös: Shokkipaljastus: Mustasukkainen Helmi Loukasmäki ei suostu luopumaan Dannystä - Erika Vikman palasi kuvioihin

Halailua ja yhteiskuvia

Heti keikan jälkeen Erika ilmestyi yökerhon yläparvelle Dannyn luokse ja halasi ex-avokkiaan tiukasti. Pöytäseurueeseen kuului myös Kari Tapion poika, Dannyn managerina toimiva Joona Jalkanen, 43. Seurue sai istua parvella omassa rauhassaan.

Juomien ohessa Erika ja Danny ottivat yhdessä selfieitä Erikan puhelimella ja tutkivat niitä naureskellen muun seurueen keskustellessa keskenään.

Lue lisää ja katso paparazzikuvat torstaina ilmestyvästä Seiskasta!

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »