fbq
Kotimaa
23.11.2022 15:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Hannu Pikkarainen
"Mun kanssa hommat sujuu" - Hannu Pikkarainen kertoo saamastaan lahjasta
Kotimaa
23.11.2022 15:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Ex-kiekkoilija Hannu Pikkarainen, 39, muistuttaa kiitollisuuden tärkeydestä.

Katso videolta Immun tuomio:

Hannu Pikkarainen kertoo omakohtaisella viinipullotarinallaan muistamisen ja kiitollisuuden tärkeydestä.

TÄRKEÄÄ! Sain tänään mun PT-valmennuksessa olevalta yllättäen pullon viiniä kiitokseksi. En oikein tiennyt mistä hyvästä. Hän kertoi olevansa vaan niin tyytyväinen tähän astisesta valmennuksesta ja myöskin siitä miten joustavasti mun kanssa hommat sujuu. Melko pieni ele, mutta merkkaa mulle tosi tosi paljon! Hannu kirjoittaa Instagram-päivityksessään.

Personal trainerina työskentelevä Hannu haluaa muistuttaa myös muita jakamaan hyvänolon tunnetta.

Ja nyt kun eletään myös mielenterveysviikkoa, niin muistakaa ihmiset kiittää ja olla kiitollisia pienistäkin asioista. Ne on oikeesti niitä kaikista isoimpia asioita. Ja ne joilla riittää voimavaroja, niin muistakaa kysyä siellä lähellä olevilta ihmisiltä vaikka että miten menee ja kertoa myös jos joku on tärkeä. Ne voi pelastaa monen ihmisen päivän tai jopa elämän.

Lue myös: Raiskaustuomion saaneelta Hannu Pikkaraiselta yllättävä avautuminen: Toivoi ettei herää

"Selvisin syvimmästä kuopasta..."

Helsingin käräjäoikeus tuomitsi Hannun raiskauksesta 6. huhtikuuta. Käräjäoikeus katsoi tuomiossaan, että Pikkarainen syyllistyi raiskaukseen Helsingissä 14. kesäkuuta vuonna 2020. Käräjäoikeudesta rapsahti kahden vuoden ehdoton vankeustuomio, joka ei ole vielä lainvoimainen.

Mä oon kiitollinen et mulla oli onneks näitä ihmisiä lähellä kun sen tarve oli suurin aiemmin tänä vuonna. Mä selvisin sieltä kaikista syvimmästä kuopasta siinä vaiheessa heidän avullaan. Lähetän tsemppiä ja jaksamista etenkin kaikille joilla on vähän vaikeempaa. Muista, sä et oo yksin!!! Hannu kirjoittaa somessa ja jatkaa: "hyvä alkaa ennen kuin vaikeudet loppuvat"

Tuomion tultua julki, Pikkarainen ilmoitti valittavansa hovioikeuteen. Hovioikeudesta heltisi valituslupa ja nyt tapausta käsitellään hovissa ensi vuonna 23. elokuuta.

Lue myös: Hannu Pikkarainen joutuu vankilaan: raiskasi nukkuvan naisen kotibileiden jälkeen - liki 20 000 euron korvaukset uhrille

Tilaa Seiskan uutiskirje! »