fbq
Kotimaa
19.10.2022 10:32
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan lukija
hannu pikkarainen
Hannu Pikkarainen kommentoi kohuisaa Levin-reissuaan: "Se oli just sitä mitä mä kaipasin"
Kotimaa
19.10.2022 10:32
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Seiskan lukija

Keväällä raiskauksesta kahden vuoden vankeuteen tuomitun Hannu Pikkaraisen Levin-loma kääntyi viime viikonloppuna kosteaksi. Seiskan valveutunut lukija bongasi ex-kiekkoilijan myöhään sunnuntai-iltana (16.10.) Levin yöelämässä.

Hannu oli yrittänyt hieroa baarissa lähempää tuttavuutta naisseurueen kanssa. Silminnäkijän mukaan Hannu kaulaili ennestään tuntemattomien naisten kanssa.

- Kielsimme häntä, mutta ilolientä nauttineena hän ei ollut kuulevinaankaan, Seiskalle puhistiin baaripöydästä.

Lue myös: Kostea yö Levillä! Hannu Pikkarainen kaulaili vieraita naisia ja pussaili tuntematonta blondia - kuvat

Silminnäkijän mukaan Hannu ja blondi imuttelivat yössä antaumuksella baarin loosissa. Sitä ennen Hannu oli käynyt laulaa lurauttamassa karaokea, ja vaaleaverikkö oli seurannut häntä lavalle.

Tiistaina Hannu päivitteli Levin-kuulumisiaan Instagramiin. Hannu kertoi palanneensa kotiin ja jakoi matkalta nappaamiaan valokuvia. Kuvista päätellen Hannulla on ollut reipashenkinen loma. Hän on muun muassa sähköpyöräillyt tunturimaisemissa ja päässyt laduille sivakoimaan. Porojakin on tallentunut kameraan. Onpa Hannu poseerannut myös majapaikassaan oloasussa kahvikupin kanssa.

Hannun reipashenkisissä lomakuvissa ei näy vilaustakaan kosteasta illanvietosta, josta Seiskaan tulvi kuvia. Hannu kuitenkin taustoittaa kuvatekstissään juhlineensa syntymäpäiviään "kylillä".

- Lapista palattu kotiin. Olipahan kerrassaan upee reissu. Se oli just sitä mitä mä kaipasin. Paljon ulkoilua ja rentoutumista. Viimeisenä iltana käytiin myös tuttujen kanssa vähän viettämässä mun syndejä kylillä. Täydellinen irtiotto jonka olin ansainnut, Hannu kirjoittaa.

Lue myös: Mitä ihmettä? Ex-pari Martina Aitolehti ja Hannu Pikkarainen karkasivat Leville

Hannu kehuu päivityksessään myös urheiluvälinevuokraamoa sekä majapaikkaansa. Hannu on mielissään siitä, että löysi Leviltä itselleen täydellisen rauhoittumispaikan.

Hannu lähti Leville samaan aikaan ex-kumppaninsa Martina Aitolehden kanssa. Somepäivityksistä ei käynyt ilmi, tapasiko ex-pari Levin maisemissa.