fbq
Kotimaa
21.11.2022 17:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Heidi Foxell
Halvaantunut Heidi Foxell poseeraa ilman pyörätuolia
Kotimaa
21.11.2022 17:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Hyvinkään joukkoammuskelussa vuonna 2012 haavoittunut Heidi Foxell iloitsee ulkoisesta olemuksestaan.

Ampumatragedian vuoksi pyörtuoliin joutunut Heidi on julkaissut Instagram-tilillään kuvan, jossa hän poseeraa aurinkoisissa maisemissa Espanjassa.

Hän istuu vaalean kivimuurin reunalla ja katsoo otoksessa kaukaisuuteen aurinkolasit päässään.

Erityisesti häntä miellyttää kuvassa yksi asia.

- En tiedä miksi, mutta vitsi tykkään mun habituksesta, kun en istu p-tuolissa kuvissa. En tiedä onko se jokin erilainen itsevarmuus, vai se että silloin en suoraa näytä liikuntarajoitteiselta. Vaikka tykkään mun olemuksesta muutenkin, mut on kiva pystyä olemaan välillä ilman p-tuolia, hän kirjoittaa kuvatekstissä onnellisen hymiön kera.

Kuvan alle on tullut lukuisia positiivisia kommentteja ja punaisia sydänemojeita.

Lue myös: Mitä ihmettä? Halvaantunut sankaripoliisi Heidi Foxell kävelee

Heidi tunnetaan kymmenen vuotta sitten tapahtuneesta Hyvinkään joukkoammuskelusta, jossa hän haavoittui poliisina ollessaan. Hän sai osuman vatsaansa ja joutui pyörätuoliin.

Myöhemmin hän kärsi hoitovirheen vuoksi, jonka lisäksi hän on sairastanut syövän. Heidi päivittää säännöllisesti arjestaan sosiaaliseen mediaan.

Lue myös: Rakkauskuvat! Hyvinkään ammuskelun sankaripoliisi Heidi Foxell meni naimisiin Noora-rakkaansa kanssa: "Oot kaunis, ihana, hauska..."

Vuosi sitten syyskuussa Heidi kertoi iloisesta uutisesta. Hän paljasti menneensä kihloihin Noora-rakkaansa kanssa. Vuotta myöhemmin pari meni naimisiin, ja Heidi kertoi somessa olevansa iloinen, että saa kutsua rakasta vaimokseen.

Lue myös: Me Naiset: Hyvinkään ammuskelun sankaripoliisi Heidi Foxell: häät tulossa