fbq
Kotimaa
05.06.2022 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Julkkisvanhemmat
Haikea siirtymä! Näissä julkkisperheissä juhlittiin koulun päättymistä: "Mä olen niiiiiin ylpeä tästä ihanasta pienestä"
Kotimaa
05.06.2022 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vanhemmat ovat kokeneet tänä viikonloppuna liikuttavia hetkiä lastensa varttuessa ja koulujen päätyttyä. Suomalaisissa julkkisperheissä juhlittiin koulujen päättymistä monella eri tapaa.

Seiska koosti yhteen haikeita ja koskettavia somepäivityksiä, joita julkisuudesta tutut tähdet ovat lisänneet sometileilleen.

Kiittää opettajia

Radiojuontaja Esko Eerikäinen julkaisi kuvaparin tyttärensä Victorian koulutaipaleesta. Päivityksessä Esko kertoo lapsensa ala-asteen tulleen päätökseen.

- Älytöntä. Eka vs Kutonen ! Tässä se ala-aste nyt sit oli. Mä olen niiiiiin ylpeä tästä ihanasta pienestä josta on tullut teini. Kiitos elämä. Kiitos opettajille upeasta työstä, Esko kiittelee sydänten kera.

Ihana somejulkaisu on poikinut monia kauniita kommentteja sekä onnitteluita.

Lue myös: Seiskan Grillisota: Esko Eerikäinen laittaa tuhansien rakastaman herkun ensimmäistä kertaa suuhunsa - katso reaktio

Isoja muutoksia

Salatut elämät -tähti ja Aito Iskelmä -radiokanavan juontaja Hanna Kinnunen luonnehtii Instagram-kuvatekstissä päättäjäispäivää taianomaiseksi.

Hänen lapsensa olivat halunneet mennä kouluun ilman äitiään. Mukaansa he saivat ruusut opettajille vietäväksi.

- Ollaan tietysti superylpeitä meidän koululaisista. Viime vuosina perheessämme on tapahtunut isoja muutoksia, jotka ei todellakaan ole olleet helppoja. Tämä kesäloma saatiin aloittaa iloisina hyvin menneestä vuodesta. Se on ihana juttu, Hanna iloitsee.

Sekä Hanna Kinnunen että Esko Eerikäinen kisaavat parhaillaan Seiskan Grillisota -uutuussarjassa.

"Vanhemmuuden harjakaiset"

Kimmo Vehviläinen puolestaan sanoo Instagram-tilillään, että hänellä on parikymmentä vuotta ollut huoli mukanaan lasten pärjäämisestä. Hän on toivonut kaiken menevän hyvin.

- Niin onhan tuollainen eilisen kaltainen päivä vähän kuin vanhemmuuden harjakaiset, jolloin voi lyödä hanskat hetkeksi tiskiin ja aukaista kylmän oluen, hän naurahtaa.

- Ei kyse ole sertifikaateista seinällä, vaan uskosta siihen, että tietyt asiat vievät kohti onnellisempaa elämää, hän muistuttaa.

Kahden tyttären isä Kimmo on julkaissut läjäpäin kuvia mukavasta juhlapäivästä.

Juhlava viikonloppu

Salkkareista tutuksi tullut yrittäjä Sara Parikka vietti tapahtumarikasta viikonloppua. Ohjelmaan kuului somejulkaisun mukaan kesäjuhlia, pyöreitä vuosia sekä lasten riemua.

- Lapsista yks päätti peruskoulun. Toinen ekan luokan ja kolmas eskarin. Sit messissä oli vielä taaprojengi, hän kertoo.

Kolmen lapsen äiti Sara toteaa lopuksi kesän olevan nyt täällä.

"Mun rakkain"

Alun perin Waldo's People yhtyeestä tuttu laulaja Karoliina Kallio julkaisi poikansa kanssa iloisen kesäkuvan. 

- Mun rakkain ja tuleva tokaluokkalainen, hän kirjoitti kuvan oheen sydämen saattelemana.

Lue myös: Karoliina Kallio jätti Waldo's People -yhtyeen