fbq
Kotimaa
13.07.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Noora Hautakangas
Ex-missi Noora Hautakankaan pysäyttävä avautuminen lamauttavasta pelosta
Kotimaa
13.07.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Vuoden 2007 Miss Suomi ja juontaja Noora Hautakangas, 38, kertoo avoimesti lamauttavasta pelostaan sosiaalisessa mediassa.

Noora jakoi Instagram-sivullaan eilen (12.7.) upean kuvasarjan Kreikan Samokselta, jossa hän lomaili Eero-rakkaansa kanssa kesäkuussa. Julkaisussa voi ihastella kauniita kuvia auringonlaskuista, herkkuruuasta ja Noorasta nautiskelemassa upeasta auringosta.

Kreikan-loma ei kuitenkaan ollut pelkkää nautintoa, sillä Noora kärsi pahoista peloista matkalla uneliaalle pikkusaarelle.

- Mulla on siis ollut lentopelko jo pitkään, mutta nyt se on selkeästi vaan kasvanut ja nyt neljän vuoden jälkeen lentäminen Samokselle ja 3,5 h matka ei ollut mikään nautinto ja se tuntu päivältä. Turbulenssia oli vielä sen verran, että loin päässäni sellaiset skenaariot, että huh, kaunotar kertoo kuvatekstissä.

Lue myös: Näyttelijäkaunotar Marja Salo shoppaili ex-missin kirpputorilla – kuva!

Noora jatkaa kertomalla kauhunhetkistään lentokoneessa.

- Jouduin ottamaan sit ihan kunnon päiväpäkkyräiset lennolla, jotta olo rentoutuis ja sykkeet laskis ja etten puristais Eeron kättä rikki. Seurasin lentohenkilökunnan ilmeitä, merkkivaloja ja kuulin ääniä mitkä aivan varmasti tuli mun mielestä moottorista.

- Tutut ilmailualalla vakuuttelee, et lentäminen on paljon turvallisempaa kuin autolla ajaminen, mutta eipä se paljoa auta kun oot aivan varma, et nyt kosahtaa, hän myöntää ja kyseleekin seuraajiltaan, onko heidän joukossaan kohtalontovereita.

Lue myös: Huhhuh, miten rohkea kaula-aukko Rosanna Kulju! Seiskan muotipoliisi arvioi missikaunotarten bileasut!

Viinistä apu!

Useat ovat kirjoittaneet tietävänsä täysin, miltä Noorasta tuntuu. Heidän joukossaan on juontaja Jenni Alexandrova, 42, joka kertoo kommenttikentässä samaistuvansa Nooran tunteisiin ja selättäneensä oman lentopelkonsa yllättävällä tavalla.

- Haastattelin kerran radiossa lentokapteenia itsekkäistä syistä, hän paljastaa.

- Lentopelkoisena halusin kysyä kaikki mielessä olevat kysymyksen lähtien siitä, miksi ilmaan nousun jälkeen tuntuu kuin moottorit sammuisivat.

Jennin mukaan itsekkyys kannatti, sillä haastattelun myötä hänen pelkonsa helpotti.

- Turbulenssia hän vertasi aaltoihin, jotka ovat ilmassa. Entä jos molemmat moottorit sammuvat? Reitit kuulemma suunnitellaan niin, että aina voi vaikka leijailla Euroopan sisällä lähimmälle kentälle, Jenni muistaa.

Tästä huolimatta kaunotar ei kaihda muitakaan keinoja hermojen rauhoittelemiseksi.

- Helpotuksesta huolimatta juon aina lasin viiniä ennen lentoa mikä nykyään luokiteltaisiin jo tekosyyksi.

Lue myös: Jenni Alexandrova kuuli radiosta tutun biisin ja muistot nousivat esiin - "Päätin, että syksyllä..."

Nooran ja Eero-kullan rakkaustarina alkoi romanttisesti, ja ensitreffit pidettiin samaisella Samoksen saarella. 

- Päätettiin 8-vuotta sitten juhannuksena, että lähdetään ulkomaille treffeille. Oltiin nähty sitä ennen pikaisesti vaan pari kertaa ja sit päähänpistona aateltiin, kun Suomen kesä oli mitä oli, et ainakin saadaan nopsasti sit selville, et tuleeko tästä mitään, Noora kertaa vanhemman julkaisun kuvatekstissä suloista treffikokemusta.

Pariskunta on nykyään kihloissa.

Lue myös: Ex-missi Noora Hautakangas esitteli komean avopuolisonsa – kuva! 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »