fbq
Kotimaa
02.09.2022 16:32
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto ja Suvin albumi
Suvi Pehkonen
Entisen BB-tähden Suvi Pehkosen matkasta tuli painajainen: raskaana olevan tyttären lapsivedet menivät ennen aikojaan – perhe jäi jumiin Turkkiin
Kotimaa
02.09.2022 16:32
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto ja Suvin albumi

Entinen Miss XL ja vuoden 2011 Big Brotheriin osallistunut Suvi Pehkonen, 45, on parhaillaan Turkissa tyttärensä Miran kanssa. 

Suvista on tulossa isoäiti, sillä hänen tyttärensä on raskaana. Tavallisesta lomamatkasta on kuitenkin tullut nyt painajaismainen. 

Seiskan Antalyasta tavoittama Suvi kertoo karmeasta tilanteestaan.

- Meidät siirrettiin Alanyan sairaalasta tänne, ja tilanne on aivan uskomaton. Tyttärelläni, joka on raskaana viikolla 22+4, menivät eilen lapsivedet.

Lue myös: BB-Suvi: Näin tapasin kokkimieheni!

Suvi kertoo tyttärensä käyneen rakenneultrassa Suomessa ennen matkaa, jossa hänen mukaansa on ollut kaikki hyvin. Myös neuvolaan oltiin yhteydessä ennen reissua.

- Lääkäri on antanut lentoluvan ja sanonut, että saamme lähteä.

Suvi Pehkonen ja Mira-tytär
- Tarkoitus olisi päästä kotiin, mutta lääkäri sanoi, ettei voi riskien takia antaa lentolupaa, Suvi kertoo antalyalaisesta sairaalasta.

Sairaalasta sairaalaan

Eilen (1.9.) lapsivesien tultua Mira-tytär oli siirretty ambulanssilla yksityisestä sairaalasta toiseen sairaalaan, mutta tuokaan matka ei ollut mutkaton.

- Kuski ei suostunut liikuttamaan autoa, ennen kuin 500 euroa olivat kädessä.

- Kukaan ei puhu täällä englantia. Olemme saaneet omia kavereitamme tulkkaamaan keskusteluja. 

- Lääkäri käy kyllä ultraamassa ja tutkimassa tytärtäni neljän tunnin välein. Mutta verenpaine mitattiin vasta, kun pyysimme sitä. Miraan ei myöskään olla kiinnitetty mitään antureita, entinen BB-kisaaja selventää hätääntyneenä.

Lue myös: BB-Suvi: Olen loukannut Oria ja hänen perhettään!

Suvi Pehkonen ja Mira-tytär
Vakuutus- ja sairaalalääkärit aikovat Suvin mukaan keskustella keskenään, voidaanko hänen tytärtään tuoda Suomeen turvallisesti. - Jos he leikkaavat vauvan ulos maanantaina, joudumme olemaan täällä kuukausia. Kyllä on sellainen tilanne tässä perheellä, että ei voi tietää mitä tapahtuu, Suvi parahtaa.

Pelkoa ja kaaosta

Suvi kertoo vakuutusyhtiön antaneen vihreää valoa sille, että hänen tyttärelleen voitaisiin järjestää lentokyyti Turkista Suomeen helikopterilla. 

- Kohdunsuu on lääkärin mukaan niin paljon auki, että hänet pitää ilmeisesti operoida maanantaina. Lääkäri ei kuitenkaan anna lausuntoa siihen, että Mira saisi lentoluvan kotiin. Hänen mukaansa siinä on liian suuri riski.

- Voi olla, että Mira joutuu synnyttämään vauvan täällä, mikä pelottaa. Turkissa ei ole niin hyvä keskoshoito kuin Suomessa. Tilanne on ihan kaoottinen.

Lue myös: Miss XL -kisan voittanut BB-Suvi Pehkonen: Takana epäonnistuneita kauneusleikkauksia!

Mira voi Suvin mukaan tällä hetkellä yleisesti hyvin, mutta hänelle on epäselvää, onko hänen tyttärelleen esimerkiksi annettu supistuksia estäviä lääkkeitä.

Suvi Pehkonen
Suvi on tuttu vuoden 2011 Big Brotherista.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »