fbq
Kotimaa
15.12.2022 15:32
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: MTV, Instagram
ensitreffit alttarilla jape
Ensitreffit alttarilla -sarjassa morsiantaan järkyttänyt Jape esittelee ökykelloaan - yksityiskohta hämmentää
Kotimaa
15.12.2022 15:32
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: MTV, Instagram

Ensitreffit alttarilla 2.0. -ohjelmasta tuttu Jarkko "Jape" Virtanen, 25, hehkuttaa ökykelloaan tuoreessa somepäivityksessään.

Temptation Island Suomestakin tuttu Jape on tänään torstaina (15.11.) Instagram-videotarinoissaan julkaissut kuvan Rolex-kellosta. Tosi-tv-tähden ranteessa komeilee Rolex Datejust 36.

Kyseessä on Rolexin vintage-malli, jonka arvo on noin 6 000 euroa. Uutena vastaava kello maksaa 12 200 euroa.

Kuvassa näkyy kuitenkin erikoinen yksityiskohta. Rolexin Datejust -kelloissa on päivämääräominaisuus, ja kellotaulussa niin sanotun päivyrin kohdalla on kyklooppisuurennus.

Japen kellossa näkyy 3. päivä, vaikka tänään on 15. päivä joulukuuta. Joko tosi-tv-tähti ei ole jaksanut asettaa oikeaa päivämäärää kelloon, tai kyseessä voi olla myös vanha kuva.

Lue myös: Morsian järkyttyy TIS-Japesta Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa – tosi-tv-tähteys on liikaa: "Paska fiilis"

Japen esiintyminen Ensitreffit alttarilla 2.0. -ohjelmassa on herättänyt paljon keskustelua somessa. Sarjan kolmannessa jaksossa mies tapasi ensimmäistä kertaa morsiamensa alttarilla. 

Pari ei mene ohjelmassa virallisesti naimisiin, vaan he sitoutuvat kumppanuuteen. 25-vuotias Emma järkyttyi nähdessään Japen. Emma on nähnyt Japen telkkarissa aiemmin, ja tunnistaa hänet heti.

– Olin ajatellut, että tuonne tulee joku ihan tavallinen tallaaja. Mua ahdistaa tällä hetkellä se, että mun kumppani on tosi-tv-tähti, Emma totesi ohjelmassa. 

Lue myös: TIS-Karimilla yllättävä yhteys väkivaltarikolliseen! Näin hän hehkuttaa ystävyyttään varmuusosastolla lusijaan

Jape puolestaan kehui naista pirteäksi ja huumorintajuiseksi. Alttarilla kaikki sujui hyvin, mutta seremonian jälkeen Emman todelliset tunteet paljastuivat.

– En olisi arvannut, että olisin näin pettynyt. Mulla on tietyllä tavalla tietynlainen mielikuva siitä tyypistä ja en tiedä, pystynkö muuttamaan sitä. Mulla on nyt suoraan sanottuna vitsin paska fiilis, Emma itki läheisilleen.

Sarja on katsottavissa MTV Katsomossa. 

ensitreffit alttarilla 2.0. jape jarkko emma