fbq
Kotimaa
14.03.2022 10:14
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Ville ja Anniina
Ensitreffit alttarilla -Ville jakoi harvinaisen sänkykuvan - taustalla tarina erikoisesta juomaongelmasta
Kotimaa
14.03.2022 10:14
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ensitreffit alttarilla -ohjelmassa avioituneet Ville ja Anniina ovat jakaneet seuraajilleen intiimin hetken makuukammarin hämärästä.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner sai perheenlisäystä: ”Enää ei tarvitse miettiä, mitä teemme vapaa-ajallamme”

Peiton alta kurkkiva pariskunta painautuu kuvassa tiiviisti toisiaan vasten. Villen mukaan rakastavaiset ovat aloittaneet yhdessä odotetun loman vieton.

Se o loma ny! Ja heräsin tietty tukka pystyssä, Ville kirjoitti sunnuntaiaamuna Instagram-tililleen.

Ville ja Anniina suuntasivat lomansa alkajaisiksi Turkuun. Illanvietto ei kuitenkaan sujunut miehen mukaan toivotulla tavalla.

Oli pakopeliä, mielenkiintoinen illalliskokemus, jossa ravintolalla ihan kaikki meni pieleen (oli suhteellisen naurua herättävä 3 tuntinen), Ville muistelee.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -suosikkipari Anniina Marjamäki ja Ville Manner tunnustavat: Meistä annettiin sarjassa yltiöpositiivinen kuva – ”Kyllä meillä riidellään!”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ville Manner (@ville_manner)

 

Kummallinen tilanne kehkeytyi kaksikon tilatessa  drinkkejä itselleen.

- Päästiin lopuksi drinksuille - tosin nekin aiheutti hymyä, kun haluamiamme cocktaileja ei vain saanut vaan nekin piti vaihtaa lennosta, herra ihmettelee tekstissään.

Ville uumoili episodin aiheutuneen koronapandemian seurauksena.

En tiedä kertooko tämä pandemian jälkimainingeista että juomavarastot on vielä tyhjinä vai osaamispuutteesta, mutta hauskaa oli seurata sähellystä vierestä. Eiköhän se siitä kun taas maailma käynnistyy kukoistukseensa, Ville toteaa toiveikkaana.

Kuvasarjan lopussa komeilee valokuva suuren huomion saaneista cocktaileista.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner rakentavat unelmakotiaan: Hengittävä ja terveellinen vaihtoehto

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ville Manner (@ville_manner)

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »