fbq
Kotimaa
25.03.2022 18:03
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Seiskan lukija, Instagram
elias kaskinen
Elias Kaskinen räpläsi kännykkää, kunnes huomasi haisevan yllätyksen - lukijan kuvat paljastavat koomisen kakkakyykistelyn
Kotimaa
25.03.2022 18:03
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Seiskan lukija, Instagram

Laulaja-lauluntekijä Elias Kaskiselle, 29, sattui tämän viikon maanantaina kadulla hassu tilanne Papu-koiransa kanssa. Seiskan lukija oli paikalla kakkayllätyksen sattuessa ja otti tilanteesta riemastuttavat kuvat.

– Eliaksen näppäillessä puhelinta miehen koira teki niin sanotut toisen hädän tarpeet sulavan kevätlumen päälle, Seiskalle supistaan.

– Hetken asiaa ihmeteltyään Elias kaivoi mallikkaasti taskustaan pussin tai paperin ja siivosi koiran tarpeet mallikkaasti, silminnäkijä kertoo.

Lue myös: Nelli Matulan ja Elias Kaskisen salattu rakkaussuhde käy kiihkeänä: hankkivat yhdessä koiranpennun - kuvat! "Oot mun unelmieni täyttymys"

elias kaskinen
Elias siivosi Papu-koiran jätökset mallikaasti. Kuva: Lukijan kuva
elias 2
Elias otti Papun tekemät tarpeet myös matkaansa. Kuva: Lukijan kuva

 

Eivät kommentoi suhdettaan

Komea Elias on yhdistetty romanttisessa mielessä jo vuosien ajan kauniiseen laulajakollegaan Nelli Matulaan. Kumpikaan ei ole sanallisesti kommentoinut suhdetta, eikä heitä ole nähty yhdessä esimerkiksi elokuvien ensi-iltabileissä, vaikka Seiskan tietojen mukaan pariskunta on pitänyt yhtä jo yli kolmisen vuotta.

Myös Papu-koiran he hankkivat aikoinaan yhdessä. Pariskunnan lähipiiristä varmistetun tiedon mukaan pariskunta ei halua puhua eikä avata suhdettaan julkisesti molempien musiikkiuran takia.

Lue myös: Nelli Matula liekeissä! Kuuma kuva sai välittömän reaktion Elias Kaskiselta

Alkuvuoden keikkataukoa viettäneen Eliaksen keikkakalenteriin ilmestyi äskettäin fanien iloksi keikka huhtikuun alkuun Turkuun. Muita keikkoja laulajalle ei tällä hetkellä ole merkitty.

Lue myös: Nelli Matula poseeraa hekumallisessa bikinikuvassa - tallensiko Elias Kaskinen rakkaansa sensuelliin asetelmaan?