fbq
Kotimaa
19.01.2022 18:40
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Sointu Borg
"Ei muuta kun sinne vaan sa*tana" - Sointu Borg julkaisi yllätysuutisen räväkästi: Julkkisnaiset riemastuivat
Kotimaa
19.01.2022 18:40
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Diili-voittaja Sointu Borg, 29, julkaisi tänään (19.1.) Instagramissa yllättävän uutisen. Kaunottaren jakamasta kuvasta nimittäin selviää hänen allekirjoittaneen kustannussopimuksen kirjasta.

Sointu kertoo kirjaprojektistaan värikkääseen tyyliinsä.

- Holy fuck. Allekirjotin just KUSTANNUSSOPIMUKSEN! ⁣Kirjotan kirjan. Mahtavaa ja samalla helvetin kuumottavaa. Aika työmaa. ⁣Haluan antaa tälle projektille paljon. Haluan, että se antaa muille. Odotukset on kovat.⁣ Itselläni ja muilla.

- Ideana on hypätä syvään päätyyn ja sanottaa asioita ja keloja, jotka on jääny ääneen sanomatta. Saa nähdä, mikä on vastaanotto. Mitään kädenlämpöstä paskaa en jaksa rustailla. Joku saattaa jopa pahottaa mielensä. No can do. Ei muuta kun sinne vaan sa*tana! Jos mut halutaan kivittää torilla julkasun jälkeen, niin ei muuta kun e-kansalaisuus jostain ja uus pärstä Etelä-Koreasta. Tästä se lähtee, Sointu kirjoittaa.

Lue myös: "Tykit esillä" Sointu Borgin superseksikäs etätyölook herätti keskustelua - "Näytät 10 vuotta nuoremmalta kuin meikattuna"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Kuuluisia onnittelijoita

Monet julkkisnaiset ovat ennättäneet kommentoimaan Soinnun päivitystä riemuiten. Joukossa ovat esimerkiksi radiojuontaja ja Miss Suomi 2016 Shirly Karvinen sekä twerkkauksen Suomen mestari Tinze eli Tia-Maria Sokka.

-Ihan mieletöntä! Paljon onnea ja tsemppiä projektiin! Innolla odotan, että pääsen lukemaan, Miss Suomi 2021 Essi Unkuri kirjoittaa.

- WAU!!!! PALJON ONNEA! Upee juttu!! , radiojuontaja Janni Hussi hehkuttaa isoin kirjaimin.

Sopimuspaperin lisäksi kuvassa näkyy muun muassa pullo kuohuvaa, jonka nauttiminen kuuluu asiaan kustannussopimusta juhlistettaessa.

Lue myös: Suihkusta tullut puolialaston Sointu Borg älähtää: "Mua v**uttaa ihmiset, jotka ei tajua..."

Tilaa Seiskan uutiskirje! »