fbq
Kotimaa
10.01.2022 19:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Temptation Island Suomi Eetu
Eetu, 22, petti puolisoaan Temppareissa ja sai someraivon niskaansa: "V*tun hirvee ihminen"
Kotimaa
10.01.2022 19:45
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Island Suomen 10. kaudella koettiin yllätyskäänne, kun Julian kumppani Eetu sortui pettämiseen. 

Eetu ja sinkku-Essi harrastivat seksiä viime viikon jaksossa. Julia näki kaiken iltanuotiovideon välityksellä ja oli silminnähden järkyttynyt. 

Lue lisää: Varo juonipaljastuksia! Bängipommi räjähtää Temptation Islandilla: "Mentiin päätyyn asti"

Nyt useat Temppareiden katsojat ovat hyökänneet miehen kimppuun somessa. Eetun toiseksi uusimpaan Instagram-kuvaan on nimittäin ilmestynyt erittäin vihaisia kommentteja.

- Vitun hirvee ihminen, yksi seuraaja kirjoitti.

Mitensä voit sanoa et rakastat toista jos pystyt pettämään ja vielä pystyt sen toistamiseen tekemään? Ei sillo rakasta, jos toista rakastais niin ei pettämään pystyis ja jos olis fiksu niin erois ennenku lähtis muita nussimaan, ei voi pistää sen piikkiin et joku suhteessa on huonosti, paskin tekosyy ikinä.. toivon et jotain oppisit reissulta ja kamalaa näin sanoa mut toivon et tuut samanlailla satutetyks niin tiiät miltä petetyksi tulo tuntuu mikäli et oo sitä joutunut kokemaan, tosin jos olisit niin luulisin ettet sitä olis kyennyt toiselle tekemään, toinen tilitti.

Jos et oo vielä, niin suosittelisin hakeutuu terapiaan. Tosta sun hymyilystä pettämisen jälkeen näkee, että oot ylpee kun oot saanu huomioo, ja elät siitä huomiosta kun itsetunto heikko. Terapiaan, ennenku satutat muita lisää.

Lue myös: Ohhoh! Temptation Island -Eetu ei ole hoitanut talousasioitaan kunnolla: tuhansien eurojen laskut ulosotossa

(Juttu jatkuu videon jälkeen)

TIS-tähdet puolustavat

Eetu ei toistaiseksi ole ottanut pettämiskohuun kantaa julkisesti. Miehen ystävät ovat puolustaneet häntä kyseisen Instagram-päivityksen kommenteissa. 

- Tsemppiä Eetu, nää on iha vitun kusisia kommentteja, seitsemänneltä TIS-kaudelta tuttu Inkku kirjoitti.

Erittäin fiksua käytöstä muilta kommentoijilta. Asiatonta tulla toisen ig-tilille heittämään solvauksia ja leikkimään itse parempaa ihmistä. Odotetaan ja toivotaan draamaa, sitten kun sitä saadaan, alkaa se tylytys. Pahinta on varmaan kuitenkin se hetki kun tajuaa mitä on itse tehnyt, eikä niinkään enää muiden kommentit. Eiköhän Eetukin ole saanut kärsiä ihan tarpeeksi? Kymppikaudelta tuttu sinkku-Annika totesi kommentissaan.

Kymppikauden toinen varattu Jani oli myös kommentoinut kuvaan sydänemojin.

Lue myös: TIS-Valto kävi toimenpiteessä, josta miehet usein vaikenevat: "Ulkonäköni on minulle sen verran tärkeä"