fbq
Kotimaa
04.08.2022 09:57
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Lotta Harala

Doping-aituri Lotta Harala kärsi uupumuksesta - Päivästä toiseen selviytymistä!

Kotimaa
04.08.2022 09:57
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Aitajuoksija Lotta Harala, 30, avautuu vaikeasta elämäntilanteestaan. Kuvankaunis aitajuoksija on käynyt läpi uupumuksen. Lotta julkaisi aiheesta Instagram-päivityksen, jossa hän kertoo, kuinka elokuu on lähtenyt käyntiin huipusti hänen osaltansa.

Lue myös: Ohhoh! Urheilijakaunotar Lotta Harala aiheutti pahennusta Tampereella – paljonkertova kuva!

- Tulevan kuukauden aikana aion jälleen käynnistää vajaan parin vuoden vaikean elämäntilanteen ja uupumuksen jälkeen kunnolla oman yritystoimintani. Parin viime vuoden aikana en ole jaksanut mitään ylimääräistä päivittäisten treenien ja päivästä seuraavaan selviytymisen lisäksi, Lotta kirjoittaa kuvatekstissään.

Lue myös: Doping-aituri Lotta Harala murtui kyyneliin – ”Iso joukko ihmisiä haluavat lyödä lyötyä”

Vaikeuksista huolimatta urheilijakaunotar on kuitenkin onnellinen yhteen asiaan.

- Olen tyytyväinen, etten tuona aikana ole tehnyt mitään pakottamalla tai lakaisten todellisen olotilani maton alle. Se olisi tuntunut väärältä niin itselle, yhteistyökumppaneille kuin teillekin. Kyllä te näette sellaisen läpi, eikä se ole minun tapa tehdä. You know, Lotta kertoo.

Lopuksi aitajuoksija hehkuttaa hänen nykyistä olotilaansa.

- Nyt on koittanut aika, kun olen täynnä energiaa, ideoita ja intoa. Tuntuu ihan hiton hyvältä!! (sydän) (liekki), Lotta iloitsee.

Lue myös: Lätkä Love -sarjaa tähdittävän aitajuoksija Lotta Haralan suhde alkoi dramaattisesti: Meinasin ajaa Matiaksen kylkeen!

Lotta on elänyt useita vuosia parisuhteessa jääkiekkoa pelaavan Matias Myttysen kanssa. Pariskunnan suhdetta on seurattu TV5:n Lätkä Love -sarjassa ja Discovery+-suoratoistopalvelun esittämässä Fitnesspäiväkirja 2021 -ohjelmassa.