fbq
Kotimaa
23.06.2022 14:32
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Nelonen media pressi, Instagram
Mikko Vehmas
Diili-finalisti Mikko Vehmas mukana erikoisessa sopassa, nyt hän kommentoi itse: "En joutunut vankilaan"
Kotimaa
23.06.2022 14:32
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Nelonen media pressi, Instagram

Diili-kilpailija Mikko Vehmaan, 43, ravintola Pub Sirdien sosiaalisen median touhuista on valitettu mainonnan esteettisyyttä valvovalle neuvostolle. Neuvosto antaa lausuntoja siitä, onko tietyn tuotteen tai palvelun mainonta tai muu markkinointitoimenpide hyvän tavan mukainen ottaen huomioon Kansainvälisen kauppakamarin markkinointisäännöt.

Lue myös: Tällainen on Diilin uusi voittaja! Juhli häitään hulppeasti Italiassa - paljastaa suunnitelmansa tulevaisuudelle

Mikko julkaisi Instagram-tilillään hämmentävän kuvakaappauksen hänelle lähetetystä sähköpostiviestistä. Siinä keskuskauppakamarin pääsihteeri vastaa Diili-kilpailijalle.

Hei! Mainonnan eettinen neuvosto on päättänyt, ettei se anna lausuntoa asiassa, koska lausunnonpyytäjällä ei ole asialegitimaatiota eli asiavaltuutta. Asia jätetään tutkimatta. Hyvää kesää!, Mikolle vastataan.

Alkaa maine kärsiä, ku edes tutkintakynnys ei ylity! Mikko lohkaisee, avaamatta asiaa sen tarkemmin. On epäselvää, mistä asiasta valitus on tehty.

Lue myös: Diilin jäätelöjakso: Projektipäällikkö sai kenkää - katso kuka

Bisnesmiestä ei kuitenkaan pysäytä hänen toiminnastaan mielensä pahoittaneet ihmiset. 

En joutunut vankilaan. Pysykää silti kuulolla, loppuviikosta saattaa taas tärähtää…, Mikko kirjoittaa.

Lue myös: Tätä et nähnyt tv:ssä! – Mikko Vehmas kuuli kohtalokkaat sanat ennen finaalitehtävää: ”Ei tarvitse harjata kuin yksi vanha spurgu”

Mikko Vehmas kilpaili supersuositussa Diili-ohjelmassa jääden toiselle sijalle. Ohjelman voitti Clarissa Hedman.

Mikko on ravintola- ja tapahtuma-alan yrittäjä. Hän pyörittää Majava-baarejaan Helsingissä ja Tampereella. Jutussa mainittu Pub Sirdie kuuluu myös hänen ravintoloihinsa. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »