fbq
Kotimaa
24.01.2022 11:37
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Danny
Danny kutsui valtavan joukon mediaa tiedotustilaisuuteen - tästä on kyse
Kotimaa
24.01.2022 11:37
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen täyttää ensi syksynä 80 vuotta. Sen kunniaksi viihdepioneeri heittää tänä vuonna mittavan 80-vuotisjuhlakiertueen.

Lue myös: Dannyn kolmiodraama paisuu! Helmi Loukasmäki lataa suorat sanat Erika Vikmanista: "Meillä ei ole minkäänlaista yhteyttä!"

Useita festivaaleja, konserttilavoja ja muita tapahtumia käsittelevää kiertuetta esitellään parhaillaan tiedotustilaisuudessa musiikkimuseo Famessa Helsingissä. Pasilan kauppakeskus Triplassa sijaitsevaan Fameen on pakkautunut runsaasti median edustajia.

- Edellisellä kiertueellani monet ihmiset tulivat juttelemaan kanssani ja kiittämään minua musiikistani ja luomastani show-perinteestä. Samalla sain toiveita pitää vielä joskus sellaisen konsertin, joka keskittyisi pääasiassa omiin hitteihini vuosikymmenten varrelta - siis lauluihin, jotka ovat jääneet suomalaiseen sielunmaisemaan. Juhlakiertueella näin tuleekin tapahtumaan ja luvassa ovat yleisön pyynnöstä kaikkien aikojen suurimmat hittini, Danny kertoo tiedotteessa.

Danny ja kuvaajat
Musiikkineuvos poseerasi rutiinilla paikalle saapuneille kuvaajille.

Timantinkova Danny Kunniakierroksella -niminen 80-vuotisjuhlakiertue huipentuu päätöskonserttiin Helsingin jäähallissa, jossa lavalle nousee muiden muusikkojen ohella myös tähtipoppari ja Dannyn kanssa välejään lämmittelevä ex-rakas Erika Vikman.

Kiertueella lavalle nousevat myös esimerkiksi Virve Rosti, Arttu Wiskari, Mira Luoti ja Aki Tykki sekä alkuperäisen Islanders-yhtyeen jäsenet.

Lue myös: Erika Vikman ja Danny jälleen yhdessä?! Näin kävi Helmin

Kiertueen järjestävät musiikkimoguli Joona Jalkanen ja tunnettu tapahtumajärjestäjä Kalle Keskinen. Seiska on yksi kiertueen pääyhteistyökumppaneista.

Juhlakiertue käsittää yli 30 paikkakuntaa. Se käynnistyy 24. syyskuuta eli Dannyn 80-vuotispäivänä. Esiintymisalustana on Turusta Tukholmaan matkaava Baltic Princess -erikoisristely.

Danny ja Joona Jalkanen
Kari Tapion poikana tunnettu Joona Jalkanen on tehnyt jo pitkään yhteistyötä Dannyn kanssa.

Missä Erika ja Helmi?

Media odotti paikalle luonnollisesti myös Dannyn kahta tärkeää naista, Erikaa ja musiikkineuvoksen ystävätärtä Helmi Loukasmäkeä. Viime viikkoina Dannyn ja kaunottaren välillä on pauhannut näyttävä kolmiodraama.

Dannyn tiedotustilaisuudessa Helmiä ja Erikaa ei kuitenkaan näkynyt.

Lue myös: Hellää halailua! Danny ja Erika Vikman viihtyivät yhdessä laivalla – kuvat Seiskassa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ERIKA VIKMAN (@erikavikman)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »