fbq
Kotimaa
10.09.2022 15:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Eve ja Dani
Dani-rakkaansa kanssa Espanjassa elävältä TIS-Eveltä dramaattinen päivitys: ”Meidän takapiha onkin liekeissä”
Kotimaa
10.09.2022 15:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Temptation Island Suomesta muistettava Eveliina ”Eve” Uosukainen asuu Espanjan Aurinkorannikolla yhdessä rakkaansa, niin ikään tosi-tv-ohjelmista tunnetun Daniel ”Bile-Dani” Lehtosen kanssa.

Lue myös: TIS-Eve avautuu vakavan onnettomuuden seurauksista: ”Saanko koskaan enää ennalleen sitä?”

Pari päivää sitten Eve julkaisi Instagram-tilillään päivityksen, jossa hän kertoo eteläisessä Espanjassa riehuvista maastopaloista.


- Eilen oltiin ihanalla dinnerillä ja tänään meidän takapiha onkin liekeissä. Sammutustyöt ovat jatkunut jo tunteja, mutta aina leviää ja leimahtaa uudestaan, kun saavat edelliset kohdat sammutettua. Toivotaan, että saavat pian sammutettua, ettei leviä meille kun meidän kompleksi on ihan paloalueen viereinen. Meidän lenkkipolut siis palaa, hän kirjoitti tuolloin. 

Lue myös: Tältä TIS-Eve näyttää ilman meikkiä - harvinainen kuva

Eveliina ja Daniel käyvät Suomessa aika ajoin. Eveliinan viimeisistä Instagramin videotarinoista huomaa, että kaksikko onkin nyt Helsingissä. Maastopaloista huolimatta kaksikko siis pääsi matkustamaan Suomeen normaaliin tapaan.

Maastopalot ovat riehuneet Espanjassa jo tovin. Seiska uutisoi heinäkuussa siitä, kuinka Aurinkorannikolla niin ikään asuva suomalaismiljonääri Henry Aflecth julkaisi maastopalosta hurjan videon sosiaalisessa mediassa.

Lue myös: Miljoonaomaisuus vaarassa? Henry Aflechtin luksushuvilan liepeillä roihuaa järkyttävä maastopalo - video

Tilaa Seiskan uutiskirje! »