fbq
Kotimaa
03.07.2022 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Henryk Björkström, Instagram
Sointu Borg
Bileputki jatkuu! Sointu Borg juhlii jo kolmatta päivää - ”Terveys ja rahat menee”
Kotimaa
03.07.2022 17:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Henryk Björkström, Instagram

Diili-voittaja ja tapahtuma-alan yrittäjä Sointu Borg juhlii pyöreitään jo kolmatta päivää.

Torstaina (30.6.) 30 vuotta täyttänyt julkkiskaunotar on pistänyt jalalla koreasti koko loppuviikon, eikä tämä tullut yllätyksenä.

Sointu nimittäin julisti jo merkkipäivänään Instagram-tilillään, että loppuviikosta tulee ”kolmen päivän disco”. Hän ei ole juhlinut kymmeneen vuoteen syntymäpäiviään, joten päätti laittaa hippulat vinkumaan.

Lue myös: Oho, mikä asu! Näin Sointu Borg juhli 30-vuotissynttäreitään: "Ollut tää synttäriperinne läpi mun elämän"

Uuteen nousuun

Juhlasuunnitelma näyttää toteutuneen, sillä Diili-tähden tarinat-osio on täynnä railakkaita bilepäivityksiä. Eilen Sointu viihtyi Mattolaituri-ravintolassa Helsingissä. Perjantain pölyt karistettiin heti alkuunsa kuohuvalla.

- Uuteen nousuun, Sointu tokaisi videotarinassaan.

Myöhemmin Sointu hehkutti pullokaupalla notkuvia pöytiä Katajanokan The Palm -kesäterassilla.

Yrittäjän syntymäpäiviä varten helsinkiläiseen anniskeluravintolaan oli järjestetty yksityistilaisuus. Illan mittaa Sointu kuvasi tanssivideoita, ja kumosi kurkkuunsa aimo kulauksen jättimäisestä vodkaputelista.

Hän teki eilisestä myös kuvapäivityksen, jossa luki ”Day 2. Jaksaa.”

Terveys koetuksella

Tänään (3.7.) juhlinta alkoi tuntua Diili-tähden nahoissa. Hän päivitti videon tarinaansa, jossa kuvaa itseään lepäämässä. Videossa lukee tyhjentävästi ”omg” – eli voi luoja.

Yrittäjä ei kuitenkaan luovuttanut, vaan somesta käy ilmi, että hän on päässyt jo korkkaamaan ”sunnarit” raikkaalla seltzerillä.

- Kyllähän tässä terveys ja rahat menee, mutta kerrankos sitä nyt kuulkaa juhlitaan. Mä haluan et te kerrotte mulle, et mä oon hyvä ihminen, hän kertoo videotarinassaan samalla, kun kävelee aurinkolasit päässään.  

Lue myös: IS: Sointu Borg ei työskentele enää Jaajolle

Tilaa Seiskan uutiskirje! »