fbq
Kotimaa
20.05.2022 22:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV
Bachelor Sonja
Bachelor-Sonja paljastaa: "Tällaisen miehen haluan"
Kotimaa
20.05.2022 22:00
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: MTV

Bachelorista tutuksi tullut Sonja opiskelee kolmatta vuotta kätilöksi. Hän on opintojensa suhteen voiton puolella, sillä opinnäytetyö on palautettu.

- Eräällä tavalla ympyrä sulkeutuu, sillä ensimmäinen opinnäytetyön seminaari oli silloin, kun olimme jo kuvauksissa Rodoksella. Osallistuin siihen etänä. Nyt kummatkin on saatu päätökseen ja mietin, että mitähän seuraavaksi.

- Kesällä teen töitä hoitoalalla. Opinnot ovat edenneet, mutta ovat ne olleet yksi stressitekijä tämän ohjelman ohella. Kunnialla niistä ollaan silti selvitty, Sonja iloitsee.

Lue myös: Bachelor-Timo avautuu tukalasta tilanteestaan sarjan kuvauksissa: Jouduin esittämään roolia

Kesädeitit tervetulleita

Tällä hetkellä Sonja on sinkku, sillä hän ja Bachelor-Timo erosivat muutamia kuukausia kuvausten jälkeen. Sonja odottaa mielenkiinnolla, mitä kesä tuo tullessaan.

- Vielä ei ole tullut treffipyyntöjä, mutta kiva nähdä, jos jossain kohtaa pääsee tunnustelemaan, miltä tuntuu deittailla niin sanotusti normioloissa.

- Lähtisin todellakin kivoille kesädeiteille! Olen kylläkin aika varovainen, että haluan ensiksi kartoittaa kemioita ja viestitellä ennen tapaamista. Jos keskustelut tuntuvat synkkaavan, niin sitten lähden treffeille.

Lue myös: Bachelor-Timo paljastaa, onko hänellä jo uusi nainen: "Ehkä viikon päästä..."

Bachelor

Luonne edellä

Sonjassa kiinnostuksen herättää luonne ennen ulkonäköä. Hän sanoo olevansa parisuhdeihminen muttei kuitenkaan pakonomaisesti etsi seurustelukumppania.

- Minulle tulevassa kumppanissa on paljon tärkeämpää se, millainen hän on sisältä, koska kakku päältä kaunis…Sonja tokaisee.

Bachelor-tähdestä tuntuu, että hänen elämässään alkaa nyt ohjelman päätyttyä uusi luku.

- Odotan tulevaa avoimin ja iloisin mielin, hän päättää.

Lue myös: Bachelor-Timo paljastaa, oliko kellään muulla naisella edes mahdollisuuksia häneen: ”Minun ja Sonjan tilanne oli selvin”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »