fbq
Kotimaa
22.11.2022 17:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld
BB-Valvomo: Näitä peliliikkeitä pudonnut Heidi katuu: "En ole ylpeä niistä teoista"
Kotimaa
22.11.2022 17:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld

Sunnuntaina (20.11.) jännittävän häätölähetyksen päätteeksi pudonnut Heidi myöntää, ettei ole tyytyväinen kaikkiin talossa tekemiinsä valintoihin.

Lue myös: BB-Valvomo: Kisan kesken jättänyt Nabaz yllättää: "En ole kontakteissa muiden asukkaiden kanssa!"

Heidi liittoutui heti kilpailun alkumetreillä muun muassa Reeon ja Miikan kanssa. Liitto nimettiin Roomaksi. Myöhemmin Heidi joutui tekemään valintoja, jotka osoittautuivat varsin epäedullisiksi roomalaisten kannalta.

- Pari kertaa kävi sillä tavalla, että vähän viilsin niin sanotusti Roomaa. En ehkä ajatellut sillä hetkellä järkevästi. En olisi niin halunnut tehdä, Heidi toteaa.

Lue myös: Rakkaussuhteen karmea päätös: BB-Jukka haastoi Eeviksen käräjille – tästä on kyse!

Voimakastahtoinen Reeo teki Heidille selväksi, ettei hän ollut tietyissä tilanteissa tyytyväinen liittolaisensa pelillisiin valintoihin.

- Onneksi selvisin siitä. En ole ylpeä niistä teoista todellakaan, Heidi myöntää.

Heidi putosi talosta juuri ennen käynnissä olevaa finaaliviikkoa.
Heidi putosi talosta juuri ennen käynnissä olevaa finaaliviikkoa.

Vaikka Heidistä ja Reeosta muodostuikin talossa tiivis parivaljakko, Heidi epäilee, ettei hän olisi ollut ensimmäisenä Reeon pelastuslistalla, mitä tulee nimeämisiin.

- En luottanut ollenkaan siihen, että Reeo pelastaisi minut aina. Minulla oli aina sellainen ajatus, että Reeo pelastaa ensin Miikan.

Heidin mukaan Reeo kuvaili häntä vieressä säheltäväksi tyttärekseen. Hän epäilee, ettei olisi välttämättä pärjännyt kilpailussa yhtä pitkälle ilman vahvaa liittoaan.

Katso koko jakso yllä olevasta videosta. BB Valvomo ilmestyy Seiska.fi:ssä joka tiistai.