fbq
Kotimaa
27.01.2023 20:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Aki Manninen
Aki Manninen avautuu: "Yksi asia ei valehtele koskaan"
Kotimaa
27.01.2023 20:15
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Avioliitostaan rajusti pari viikkoa sitten (12.1.) somessa tilittänyt Aki Manninen pohtii nyt syvällisesti erehdyksiä.

Arkistovideo: Tosi-tv-pariskunta Aki ja Rita Manninen ostivat oman saaren

Lue myös: Aki Mannisen vakava tilitys: "Tuli tänään avioliittokiintiö täyteen"

Hyvinvointivalmentajana puolisonsa Ritan kanssa työskentelevä Aki Manninen miettii somekanavallaan tällä kertää oikeaa ja väärää .

Kuinka monta kertaa me ihmiset erehdytään täällä elämän polulla, kuinka monta kertaa uskotaan oikeaa vääräksi ja väärää oikeaksi, Aki pohtii kirjoituksessaan torstaina (26.1.).

Hänellä on myös selkeä näkemys asiaan.

- Yksi asia ei valehtele koskaan, ja se on aika. Se näyttää meille aina totuuden ja sen mihin meidän olisi kuulunut luottaa ja uskoa.

"Joka ikinen diktatuuri..."

Aki kannustaa etsimään asioita itsestään.

- Uskotaan siihen omaan tunteeseen, mikä löytyy jokaiselta sieltä yksinäisyydestä sisältämme. Kurkataan sinne, ja pysähdytään hetkeksi. ”On hyvä muistaa, että kun puhuu totta, ei tarvitse pelätä eriäviä mielipiteitä. Ainoastaan valehtelija tarvitsee sensuuria. 
Joka ikinen diktatuuri on aina väittänyt, että disinformaatio on vaarallista. Ei ole. Ihmiset jotka sanovat, että se on vaarallista, ovat vaarallisia.”

Aihetunnisteiksi syväajattelija on kirjoittanut "totuus löytyy sisältäni", "aika muuttaa meitä", "ikä tuo viisautta" ja "vanhassa on viisaus".

Lue myös: Rikkaat ja rahattomat: Aki Manninen ja Rita-vaimo järkyttyvät hevi-osastolla - mustikoiden hinta lyö ällikällä