fbq
Kotimaa
03.01.2023 18:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Kristian Wallin, Instagram
Veikka Kuisma
Avarn Security -kohu: Järjestyksenvalvojana työskentelevä TIS-Veikka joutui ikävien juorujen keskelle - kommentoi nyt vartijaskandaalia
Kotimaa
03.01.2023 18:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Kristian Wallin, Instagram

Itä-Uudenmaan poliisi kertoi joulukuun 26. päivänä tutkivansa järjestyksenvalvojiin liittyvää rikoskokonaisuutta.

Epäillyt ovat työskennelleet Avarn Securityn riveissä. Tällä hetkellä poliisilla on tutkittavana 24 tapausta.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeus on vanginnut kuusi henkilöä todennäköisin syin rikoksesta epäiltynä. Eilen maanantaina (2.1.) tutkinnanjohtaja komisario Paavo Ritari paljasti tiedotteessa poliisin pidättäneen juttukokonaisuudessa kolme uutta henkilöä todennäköisin syin epäiltynä.

Epäillyt rikokset ovat tapahtuneet toukokuun ja joulukuun 2022 välillä. Asiassa tutkitaan pahoinpitelyrikoksia, laittomia uhkauksia, kunnianloukkauksia, salassapitorikoksia sekä huumausaineen käyttörikoksia. 

TIS-Veikka teki rikosilmoituksen

Temptation Island Suomen kahdeksannelta tuotantokaudelta tuttu Veikka Kuisma on töissä Avarn Securitylla.

Veikka tunnetaan myös artistinimellä Eliittirap, ja hänet nähtiin viime vuoden loppupuolella Syksyn Sävel -ohjelmassa.

Hän kertoo Seiskalle joutuneensa viime aikoina ikävien huhujen kohteeksi, sillä hänet on virheellisesti liitetty epäiltyyn rikoskokonaisuuteen.

– Minusta on levitelty valheellista tietoa keskustelusovellus Jodelissa. Olen tehnyt rikosilmoituksen kunnianloukkauksesta, Veikka kertoo Seiskalle.

Lue myös: Kohupaljastus! TIS-Semi alastomana kylpyhuoneessa sinkkunaisen kanssa: "Pitää pestä pippeli"

Veikan Instagram-tililtä löytyi aiemmin kuvia hänestä työunivormuun sonnistautuneena. Nyt ne kaikki ovat poistuneet. Veikka mainitsee poistaneensa ne jo ennen Avarn Securityn kohua.

– Kävin poistamassa ne profiilistani jo kesällä. Aika hassu yhteensattuma, että firma nousi nyt otsikoihin. Mutta ei siihen liity mitään muuta kuin se, että haluan sometilini sisällön keskittyvän jatkossa pelkästään musiikkiuraani.

Lue myös: Julkisuudesta kadonnut TIS-Mika yllättää asekuvassa: "Kunnia Ukrainalle"

Oletko kuullut näistä poliisin tutkintaan liittyvistä tapauksista jo aiemmin?

– En voi kommentoida näitä asioita ollenkaan. Näissä asioissa voi olla yhteydessä suoraan työnantajaani, Veikka toteaa ystävällisesti.