fbq
Kotimaa
04.04.2022 07:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
Arttu Wiskari
Arttu Wiskari joutui ambulanssiin - dramaattinen päivitys
Kotimaa
04.04.2022 07:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Laulaja Arttu Wiskari julkaisi Twitteriin itsestään kuvan sairaalavaatteissa ja kanyyli kädessään sunnuntai-iltana (3.4.). Arttu kirjoittaa keikkamatkansa saaneen yllättävän käänteen.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

- Nyt kävi näin. Oli tarkoitus vetää lapinrundin päälle vielä Suomussalmi-Oulu keikat, mutta valitettavasti keikkabussi vaihtui ambulanssiin. Täällä kaikki hyvin ja voimat palautuvat pikkuhiljaa, Arttu kirjoittaa.

 

Arttu päivitti Instagramin Tarinat -osioon maanantaina aamulla syyn sairaalareissulleen. Hänet kaatoi petiin A-influenssavirus.

- Kiitos kaikille tsemppiviesteistä, niitä oli mukava lukea täällä sairaalapedillä. Moni kysyi, onko mulla koronaa. Ei ole. Luulin, että on korona. Mulla on todettu influenssa A. Se on aika ärtsy, mutta pikku hiljaa voimat palautuu, Arttu kertoi videolla.

Terveyshuolia

Viime keväänä kuvatulla Vain elämää -kaudella Arttu kertoi, että hänen kilpirauhasestaan löytyi kasvaimia. Artisti oli kärsinyt hengitysvaikeuksista.

Lue myös: Vain elämää: Arttu Wiskari säikähti syöpää: kilpirauhasesta löytyi kasvaimia

Arttu kertoi ohjelmassa pelänneensä löydösten takia syöpää. Lääkäri oli kuitenkin soittanut huojentavan puhelun ja linjannut, etteivät löydökset ole syöpää.

Lääkäri oli ehdottanut Artulle leikkausta. Arttu ei kuitenkaan mennyt heti leikkaukseen, sillä tieto leikkausmahdollisuudesta tuli vain viikkoa ennen Vain elämää -leirin alkua. Arttu kertoi lääkärin sanoneen, että leikkaus voidaan hyvin tehdä myöhemminkin.

Arttu kertoi ohjelmassa myös laihtuneensa 30 kiloa. Hän kertoi jättäneensä alkoholin toistaiseksi tauolle.