fbq
Kotimaa
18.11.2022 11:34
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Sanna Marin
Apu: Sanna Marin on ylpeä ex-kassatyöntekijä - "On ihan ok, että nuorena on vähän eksynyt"
Kotimaa
18.11.2022 11:34
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Pääministeri Sanna Marin täytti toissapäivänä (16.11.) 37 vuotta.

Videolla Sanna Marinin tiedotustilaisuus Kesärannassa:

Sanna on lukuisia kertoja korostanut, että hänkin on vain ihminen – pääministeriydestä ja sen tuomasta vaikutusvallastakin huolimatta.

Tämä kävi ilmi eritoten kesäisen bilekohun myötä. Sen jälkeisessä SDP:n toritapahtumassa Lahdessa Sanna puhui avoimesti ja hiukan kyynelehtienkin inhimillisyydestään.

– Minä olen ihminen, ja myös minä kaipaan joskus näiden synkkien pilvien keskellä iloa, valoa ja hauskuutta, hän lausahti ääni väristen.

Lue myös: Tätä tissikuvaa Sanna Marin pyytää anteeksi: "Tuollaista kuvaa ei olisi pitänyt ottaa"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)

Paljon eri medioissa esillä ollut Sanna onkin brändännyt itsensä helposti lähestyttäväksi ja nuorekkaaksi pääministeriksi. Hän on tuonut esiin monet samaistuttavat puolensa esiintymällä talk show -ohjelmissa, käymällä kesäfestareilla ja Sanna tunnetaan paitsi työnsä totisesti ottavana poliitikkona, myös esimerkiksi Rage Against the Machine -fanina, selfiekuningattarena, nahkatakkia rokkaavana tyylitaiturina ja seurapiireissä viihtyvänä juhlijana.

Lue myös: Sanna Marin nousee festarilavalle – tästä on kyse

Tuoreessa Apu-lehden haastattelussa Sanna muistelee menneitä. Vuonna 2017 hallintotieteiden maisteriksi Tampereen yliopistosta valmistunut pääministeri on taannoin tehnyt niin sanotusti "ihan tavallista duunia". 

Olen ylpeä siitä, että olen tehnyt kaupan kassalla duunia ja kaikista muistakin töistäni. Työ on arvokasta sinänsä, ostoksia taannoin liukuhihnan läpi vedellyt pääministeri lausuu haastattelussa.

Lue myös: Pääministeri Sanna Marin ja hänen aviomiehensä Markus Räikkönen elävät hyvin erilaisia elämiä - kuvat

Ex-kassa ja nykyinen pääministeri kertoo, ettei hän tiennyt nuorena ollenkaan, mikä hänestä tulisi isona. Pääministeri myöntää haastattelussa, ettei oikeastaan tiedä sitä vieläkään.

Olemme nyt ehkä liiankin suoritus- ja tavoitekeskeisiä. On ihan ok, että nuorena on vähän eksynyt. On ok olla keskeneräinen, omastakin rikkinäisyydestään puhunut Sanna toteaa.

Lue myös: Menikö Sanna Marinin kuvankäsittely jo liian pitkälle? ”Irtopää” huvittaa somessa: Katso alkuperäinen kuva ja vertaa itse

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)