fbq
Kotimaa
24.01.2022 21:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
Alma Hätönen
Alma Hätönen pakeni korpeen piilopirttiin: "Ollaan oltu melkein kuukauden päivät mökkihöperöitymässä"
Kotimaa
24.01.2022 21:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Juontaja Alma Hätönen, 32, on vaihtanut pääkaupunkiseudun vaihtelevat loskakelit lumisiin maisemiin. Alma on päivitellyt Instagram-tiliään harvakseltaan vuodenvaihteen jälkeen. Hän ja puolisonsa, näyttelijä Jaakko Ohtonen ovat viihtyneet hankien keskellä.

Pitkään toppatakkiin sonnustautunut Alma on jakanut kauniita luontokuvia someseuraajiensa iloksi. Alma kirjoittaa, että hänen sydämensä on ollut jo vuosikaudet kyseisessä paikassa.

- Me elellään hyvin hidasta elämää tällä hetkellä, ollaan oltu melkein kuukauden päivät mökkihöperöitymässä. Päivät koostuu lähinnä saunan lämmittämisestä, lumitöistä ja kokkailusta. Tänään päivän suuri aktiviteetti oli ajella noin 30km lähimpään ruokakauppaan. Voin kertoa myös, että ulkohuussi viime viikon -30° oli todella jännittävä kokemus! Alma kirjoittaa.

Lue myös: Anna: Alma Hätönen eli köyhyydessä lapsena: ei lämmintä vettä, lainasi rahaa kenkiin

- Päivät siis koostuu ihanista pienistä jutuista ja yleisestä ihmettelystä. Täällä on niin kaunista. Oon myös keskittynyt kirjoittamiseen nyt, kun sille on kerrankin aikaa. Se on ollut tosi antoisaa. Vietän alkuvuoden nyt ihan hissukseen ja teen niitä projekteja eteenpäin, jotka ovat jääneet aiemmin muiden töiden jalkoihin, Alma kertoo.

Lue myös: "Oon ollut aivan hukassa" - Alma Hätönen avoimena kriisistään, josta ei meinannut jaksaa puhua julkisesti

Alma paljastaa aloittavansa tammikuun lopussa jonkinsortin opinnot, mutta hän ei ole toistaiseksi hiiskunut mitään lisätietoja koulutuksesta.

Alma on käyttänyt Shanti-koiraansa lenkillä upeissa lumisissa maisemissa.

- Voin nyt varmaan ihan Shantinkin puolesta puhua, kun sanon, että ollaan aika onnellisia täällä. Näin myös äsken pitkästä aikaa tuntemattoman ihmisen. Oli kilometrin päässä pilkillä. Hurjasti vauhtia ja käänteitä täällä siis! Alma vitsailee.

Big Brotheria juontanut Alma irtisanoutui juontajantyöstään Hitmix-kanavalla lokakuussa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »