fbq
Kotimaa
08.06.2022 20:38
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Petri Mast
Petri Mast
Alastonkuvaaja Petri Mast sai tarpeekseen miesten lähettämistä kikkelikuvista - jyrähtää naisten puolesta: "Nyt v*ttu jätkät oikeasti"
Kotimaa
08.06.2022 20:38
Teksti: Juha Nurmi|Kuvat: Petri Mast

Anonyymisti lähetetyt kikkelikuvat ja muut tungettelevat viestit ovat monelle naiselle tuttu seksuaalisen häirinnän muoto.

Suomen tunnetuin alastonkuvaaja Petri Mast ottaa asiaan väkevästi kantaa omalla Instagram-tilillään.

Petri tunnetaan erityisesti alastonkuvista, joita hän taltioi monen tunnetun kaunottaren kanssa. Hän on monen OnlyFans-tähden hovikuvaaja.

Lue myös: Julkkiskuvaaja Petri Mast loi eroottisen kuvapalvelun: paljastaa nyt, millaista on työskennellä alastonmallien ja supertähtien kanssa - sisältää rohkeat kuvat!

Amanda Harkimo
Petri Mast on kuvannut urallaan esimerkiksi Amanda Harkimoa.

Petrillä on ollut jo vuosia suosittu Instagram-tili, jossa hän julkaisee valokuvataidettaan. Kuvien lisäksi hän jakaa humoristisia, seksuaalissävytteisiä meemejä, joiden avulla hän yrittää muuttaa asenneympäristöä alastomuutta ja erotiikkaa kohtaan.

Petri on kuullut paljon naisten kokemuksia seksuaalisesta häirinnästä, mutta nyt hän on joutunut törmäämään ilmiöön myös itse.

Hiljattain Petrin thismastbeheaven-tilille lähetettiin yksityisviesti, joka sisälsi kaksi peniskuvaa. Lähettäjä ilmeisesti luuli asioivansa kuvassa esiintyvän naisen kanssa.

Lue myös: Nyt vilahtaa! Tältä näyttää Renny Harlinin hääkohussa ryvettynyt skandaalikaaso

Petri jakoi kalukuvat Instagramin tarinat-osiossa sensuroituna ja äityi samalla kommentoimaan puistattavaa ilmiötä.

- Nyt vittu oikeasti jätkät! Millä helvetin logiikalla te kundit luulette, että jos te laitatte kullistanne kuvan jollekin, että nainen rientäisi teidän luoksenne panemaan? Niin ei tapahdu muualla kuin pornoelokuvissa, mutta ne eivät ole totta, Petri jyrähtää.

Petri Mast
Petri Mast (kuvassa) on ollut järkyttynyt naisiin kohdistetusta häirinnästä.

Valokuvaaja ei elimestä hätkähtänyt.

- Voitte lähettää niin minulle, ja minä laitan sitten omani takaisin. Saatte sitten katsella sitä. Mutta älkää laittako niitä kuvia naisille - se ei auta teitä yhtään eteenpäin niissä asioissa. Jutelkaa, tutustukaa, olkaa kohteliaita. Kunnioittakaa niitä mimmejä, Petri puhisee.

Lue myös: Me Naiset: Näyttelijä Lauri Tilkanen joutui työssään seksuaalisen häirinnän uhriksi

Suvi Pitkänen
Myös Suvi Pitkänen on poseerannut rohkeasti Petrille.

"Veri pakkautuu väärään päähän?"

Videolla Petri pohtii, pitäisikö hänen alkaa järjestää miehille seksuaalikasvatuksellisia luentoja.

- Minulla ei ole ollut koskaan vaikeuksia ottaa naisiin kontaktia, olla kohtelias ja tulla toimeen. Itse asiassa suurin osa ystävistäni on naisia. Selkeästi teille on monelle hankalaa kommunikoida vastakkaisen sukupuolen kanssa. Johtuuko se siitä, ettei ajatus kulje, kun veri pakkautuu väärään päähän? valokuvaaja kysyy.

Petri pyytää videossaan anteeksi naisilta, jotka ovat joutuneet häirinnän kohteeksi.

- Kyllä se on meidän miesten tehtävä kouluttaa ne, jotka eivät osaa käyttäytyä. Voi olla miehinen mies ilman, että painaa toista sukupuolta alas millään tavalla tai käyttäytyy kuin apina. Sitä voi olla miehinen mies kunnioittamalla muita - ja se on itse asiassa se on sen sanan määritelmä.

Lue myös: Playboy-missi Erika Heliniltä raju sometilitys - miehet tarjoavat seksistä jättisummia: "Mun ei tartteis kun näyttää nätiltä ja viettää öitä osaavien herrasmiesten kanssa!"

Erika Helin
Erika Helin on kertonut joutuneensa seksuaalisen häirinnän kohteeksi sosiaalisessa mediassa.

Ei on aina ei

Sanomansa tehostamiseksi hän antaa pikakurssin naisten kanssa viestimisestä.

- Ei ole kiellettyä laittaa yksityisviestiä naisille, mutta jos syöksytte sinne kullikuvalla, se ei oikeasti ole ok. Voi kysyä normaalisti kuulumisia, ja kyllä se ihminen toisessa päässä kertoo, onko hän kiinnostunut vai ei. Sitten laitatte jollekin muulle viestiä, jos ei tärppää, Petri neuvoo.

Lopuksi valokuvaaja muistuttaa, että ei on ei - kaikissa tilanteissa.

- Ugh, olen puhunut! Saatana, rupesi vituttamaan. Eikä ollut edes iso kulli - olisi ollut edes iso kulli, Petri puhisee humoristisesti saamiinsa kuviin viitaten.

Mari Valosaari
Petrin työtä arvostaa myös radiojuontaja Mari Valosaari, joka on poseerannut julkkiskuvaajalle.