fbq
Kotimaa
30.11.2022 21:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Aki Linnanahde
Aki Linnanahteelta herkkä päivitys: "Tässä tunnetilassa..."
Kotimaa
30.11.2022 21:00
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Radiojuontaja Aki Linnanahde ilmoitti noin kuukausi sitten siitä, että hän lopettaa juontamisen Radio Novan aamuohjelmassa tämän kuun lopussa.

Lue myös: Aki Linnanahteelta shokki-ilmoitus: "Itkujen aika tulee"

Tänään olikin Akin viimeinen aamulähetys. Hän on julkaissut aihetta koskevan päivityksen Instagram-tilillään. Aki on kirjoittanut pitkän tekstin, joka on sävyltään kovin tunteikas. Aluksi hän kehuu juontajatoveriaan Minna Kuukkaa.

- Matkamme Minnan kanssa päättyi tänään. Nämä 6,5 vuotta ovat olleet minulle niin merkityksellisiä, etten pysty niitä tässä tunnetilassa edes oikein kiteyttämään.

- Minna, sä olet taitava, hauska, viisas, höpsö, yksinkertaisesti hieno ihminen. Kun tänään halasimme, tajusin, että tämä ystävyys säilyy ikuisesti. Se merkitsee minulle mielettömän paljon, Aki kirjoittaa.

Lisäksi Aki on kehunut vuolaasti tuottaja Markus Rinnettä. Aki muistelee kirjoituksessaan myös sitä, kuinka Radio Novan aamuohjelma nousi "pitkältä takamatkalta" Suomen suosituimmaksi aamuohjelmaksi.

- Yksi toive minulla olisi. Puhelimeni on täynnä kauniita viestejä, ja somen kautta niitä on tullut vielä moninkertaisesti lisää. Myös studioon tulvi hienoja sanoja. Tässä työssä on saanut tuntea itsensä tärkeäksi. Kiitos kaikille. Muistakaa sanoa kauniita kannustavia sanoja myös läheisillenne, työkavereillenne tai vaikkapa kaupan kassalle, jos siihen on syytä. Annetaan hyvän kiertää, Aki toivoo.

Lue myös: Rahat loppu? Aki Linnanahde julkaisi kuvan joulupöydästään

Lopuksi Aki vielä muistuttaa, että häntä kuullaan Novan taajuksilla ensi kesänä. 

Akin päivitys koostuu monista kuvista. Viimeisessä kuvassa nähdään tatutoinnit, jotka Aki, Minna ja Markus ovat tänään ottaneet. Heillä kaikilla on nyt tatuoituna kellonaika 06:03, joka liittyy heidän aamuohjelmansa tekemiseen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aki Linnanahde (@linnanahde)

Akin päivityksen kommenttikenttä on täyttynyt kiitoksista ja sydämistä.

- Oli liikuttavaa kuunnella teidän aamua. Itkin mukana. Kaikkea hyvää Aki, eräskin seuraaja toivottaa.

Akin korvaa Radio Novan aamulähetyksissä Kimmo Vehviläinen.

Lue myös: Kimmo Vehviläisen pikkujoulut jatkuvat samoissa vaatteissa: ”Ja ihan vähän kännissä”